1 la mana nu mai folosi excesiv fixativ sau tot felul de prostii ce se pun in par si 2 la mana gaseste-ti un sampon special pentru parul tau ca sa nu mai faci matreata ca de exemplu (Helden Shoulders).
Pai, este un experiment care consta in a nu te spala pe cap cu sampon o perioada. L-am incercat si eu timp de 6 saptamani, adica m-am spalat doar cu apa. Se poate asa sau iti iei ce stiu eu ce uleiuri vegetale. De bogat ti-l face mult mai bogat, dar poate trebuia sa imi pun amestec din ala pentru ca la textura era cel putin interesant. Oricum, mai multe detalii gasesti peste tot pe net. In plus, se zice ca parabenii din sampoane duc la distrugerea scalpului si alte alea dar, in concluzie, iti recomand experimentul daca vrei sa ai par mai bogat, desi documenteaza-te mai intai.
Nu risc sa fac paduchi? :o
Nu si daca ai tangenta cu nespalati. Oricum, eu am folosit doar apa, dar nu era nicicum parul meu, chiar daca era mai bogat. Aaa, uitasem de bicarbonat! Scuze ^^" Mdeci, eu foloseam o data pe saptamana bicarbonat, iar daca aveam mancarimi (apare la inceput, e perfect normal) foloseam apa. Dar daca vrei sa o faci ca lumea, mai bine cauti cum se face amestecul ala. Asa iti miroase parul normal si ai textura mai ok.
Sotul meu a folosit acest tratament pentru chelie, iar eu pentru sprancene, pentru ca le aveam foarte rare. Rezultatele sunt uimitoare.
http://www.tratamentchelie.aaz.ro
Mda. Stiu prin ce treci. Inainte sa ma tund cand ma pieptanam imi pica par "cu carul"...acum nu imi mai pica... poti sa iti mai iei din volum tunzandu-l, nu mai schimba samponul, nu folosi in nici un caz fixativ, placa, ondulator sau altele. Si nu te ingrijora :* are si el perioade in care cade ca sa se poate regenera :*
1. Sa nu te mai dai cu fixadiv sau cu PLACA, ONDULATORUL etc. (chestii care iti ard parul)
2.Incearca un sampon diferit si bun.