| MissPussy a întrebat:

sa revenim la alt caz... am un alt coleg pe nume Andrei care este colegul meu de banca si eu il plac foarte mult si nu stiu daca si el ma place! Am gasit in ghiozdanul lui intr-o zi o foaie pe care scria ca ma place pe mine si pe inca o fata dar eu eram pe primul loc Mai apoi a aflat de foaie si mi-a zis ca aia era lista pe cine invita la ziua lui dar pana la ziua lui mai sunt o gramada de luni iar titlul pe foaia aiceea era PE CINE PLAC EU! Nush ce sa zic oare ma place as vrea niste pareri de la voi! Ce-a mai buna parere v-a primi o funda +vot

Răspuns Câştigător
| crinoutza a răspuns:

Buna...eu cred ca el te place dar nu are curajul sa-ti spuna cred ca cel mai bine ar fi sa faci tu primul pas si sa-i spui ce simti pentru el si daca sentimentele sunt reciproce atunci totul o sa fie perfect din suflet iti spun si eu am patit asa si am facut exact cum ti-am spus mai sus si a mers sper si la tine sa mearga...succes.

4 răspunsuri:
| angel09 a răspuns:

Buna! pai spune-i ca il placi si ca ai vrea sa fiti impreuna... daca si el te place va fi de acord.Sau scrie si tu numele lui pe o foaie si deseneaza inimioare si fa in asa fel incat sa o vada si vezi ce zice. Daca nu reactioneaza in nici un fel intreba-l ce parere are de baiatul x,y, z iar daca iti da sfaturi,, nu e genul tau" cu siguranta te place.

| klaws007 a răspuns:

Iesiti si voi la o plimbare in doi si vezi cum se comporta.

| IoanaBogdana a răspuns:

Poti sa-i marturisesti adevaratele tale sentimente pentru el si vezi cum reactioneaza. Daca insa sentimentul nu este reciproc nu inseamna ca nu puteti ramane totusi prieteni.

| Bubulutsaa a răspuns:

Baga id meu bbubburruttzaa@yahoo.com si vorbim pe mess si da si funditawinking