Ceea ce faci acum ar putea tine. Pana vineri ai putea slabi 2 kg mai ales daca faci mult sport dar te sfatuiesc dupa ce slabesti sa nu mai faci aceasta cura..adica, dupa ziua de sambata sa mananci mai mult. Mananci foarte putin si sigur o sa ai de suferit. Pana sambata nu cred va fi vreo problema dar sa nu te mai tii de cura dupa acea zi. Daca vrei sa slabesti si dupa aia ar fi bine sa te trezesti mai dimineata macar ca sa iei masa si apoi nu-ti va mai fi foame toata ziua. I-a dejunul pe la 8.30 ( nu trebui scapat pentru ca daca nu-l iei nu vei mai slabi si sa mananci mult pentru energie....ca sa nu devii anemica), apoi pe la 1, 30 mananca mai putin si la 6.30 si mai putin. Incearca fructe, salate si mancare care nu are grasimi. infometarea duce la o slabire de moment iar apoi te ingrasi dublu orice ai fae. Cunosc cazuri... Sper ca te-am ajutat. Sunt specializata in cure e slabire si tot ce tine de nutritie.
Este foarte greu sa slabesti 2 kg. in 2 zile, fa-i exercitii la greu si cat mai multa apa.
Si eu ma duc sambata la nunta la vara-mea.
Deci la varsta ta nu ai de ce sa slabesti.
La fetele de 13 ani 50kg este o greutate perfecta, parerea mea. Imbraca-te si tu intr-o rochie neagra daca te simti prea grasa, dar nu ai de ce! Bafta la nunta :*
Geo2969686 întreabă: