Poi sincer cand mie si B.F.F-ului meu am sarbatorit aniversarea noastra eu i-am luat:un lantisor personalizat A(Alex) si M(Miley) B.F.F eu aveam jumatate ea jumatate, o bluza cv gen maieu un puzzle cu poza noastra + B.F.F. scris si i-am facut eu o bratara a prieteniei si toate acestea m-au costat mai putin sau aproximativ 50 de lei
Ce ar fi sa ii cumperi o rochie, dar inainte sa te interesezi cam ce rochie i-ar placea si nu ar putea sa o aiba.
Ori daca nu cumpara-i un colier
Poti sa cumperi prietenei tale un lantisor, colier, un inelusisu niste cercelusi.Mult noroc in cautarea cadoului perfect! Succes!
Pai gandeste-te ce ii place si iai un colier, rochie, bijuterii in general nu refuza fetele... sau daca nu scoate-o in oras sau fai o surpriza draguta si duceti-va la multe... mult succes in continuare :*
Pai daca banii nu sunt o problema, cumpara.i o masina care o sa o aiba mai incolo daca nu, un parfum sau o tinuta de vara ca na, imediat ii vara ...sau daca poti sa ii cumperi ceva handmade...sau cel mai bine, viziteaza un mall impreuna cu ea si intreab-o ce si'ar dori :X :X
croissant întreabă: