| Siracuzia a întrebat:

Se apropie sarbatoarea de Halloween.Stiu ca la noi nu prea se sarbatoreste, dar scoala noastra organizeaza un bal mascat in fiecare an.Anul asta sunt clasa a 8-a.Pana acum, nu m-am deghizat niciodata in nimic, din motive financiare. Dar acum, fiind ultimul an din generala, vreau sa ma costumez neaparat, mai ales ca implinesc si 14 ani pe 31 octombrie. Ce idei imi dati? In ce as putea sa ma costumez la varsta mea? Mentionez ca sunt o fire copilaroasa si nu imi place stilul emo/gothic, deci prefer o rochita roz, lunga, decat un costum emo!laughingDau funda, desigur.

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

În primul rând, la mulţi ani, eu mereu mi-am dorit să mă nasc pe 31 octombrie, dar nu ştiu de ce. happy Şi apoi, chiar ai putea să îţi ei un costum de zână să zic aşa, cu nişte aripioare, ori baghetă ori antene, că până la urmă e Halloween, nu deranjează pe nimeni şi eu dacă aş vedea pe cineva de vârsta ta îmbrăcat aşa, aş considera costumul tău amuzant. Totuşi, dacă ai colegi ai colegi mai răutăcioşi(şi cum spuneai şi tu de costumele emo, cred că toate fetele se vor îmbrăca aşa), ai putea să adaugi un machiaj strident, poate chiar emo, ca să nu te considere colegii copilăroasă. Distracţie plăcută!

0 răspunsuri: