| DyDy7432 a întrebat:

Se apropie sfarsitul de an scolar si eu as vrea sa ma imbrac in rochie. Problema este ca o sa fiu la menstruatie. Ceva sfaturi sa nu se cunoasca? (nu folosesc tampoane interne). Plzz help! Fundita.

Răspuns Câştigător
| ReeaAndreea a răspuns:

Pai dydy cauta absobrante bella fara aripioare care doar se lipescwinking sunt foarte dragute si odata ce se uita cineva nu isi poate da seamawinking mult succes si distractie placuta >big grin

4 răspunsuri:
| IngerashCuBombonele a răspuns:

Nu e nici o probleme sa t imbraci in rochie chiar daca esti in perioada aceea a luni si mie o sa mi se intample la fel si tot in rochie ma imbrac. nu iti mai face probleme ca nu se va intampla nimic rau, cel mai bine ar fi sa porti un absorbant de noapte si ai rezolvat problema.big grinbig grin

eu asa o sa fac si sper sa te fii ajutat bafta.big grinsmug

fundita?big grin

| elizabeth a răspuns:

Rad colegii(faci pe ei...)ce se intampla cu tine, asta este problema...fii optimista si bucura-te de sfarsitul anului scolar.ia-ti ceva mai inchis si nu te aseza jos, nu alerga.asa nu ai cum sa te patezi.

| DyDy7432 explică:

Da dar baietii se uita pe sub fuste rau rochii ( rochia mea este pana la genunchi. putin mai sus)

| Deny1333 a răspuns:

Dacă se uită pe sub rochiţe, ia-ţi un absorbant fără aripioare şi în niciun caz să nu-ţi iei lenjerie intimă tanga.
Iar dacă vezi vreun băiat care pare să aibă intenţia să se uite sub rochia ta, nu-i permite. Doar n-o fi prost să vrea câteva palme...