Hey, era un joc amuzant, clasicul"tara, tara vrem ostasi", daca nu il sti, trebuie sa fiti cati mai multi copii.va faceti 2 grupe si va tineti toti de mana in linie.una dintre grupe spu"tara, tara vrem ostasi" cealalta intreaba:pe cine? iar voi spuneti de exemplu X, iar X trebuie sa mearga in fuga printre 2 concurenti din grupa care a cerut ostasi... daca reuseste sa treaca printre ei, are dreptul sa ia unul in grupa lui, daca nu, el merge in grupa care la cerut...jocul se opreste atunci cand va plictisiti, altele mai sunt(tot clasice) mata catarata, colorata, inghetata
lapte gros si smantanos e ala de sunteti mai multi in linie cu spatele indoit si ceilalti trebuie sa sara peste voi etc. cred ca-l sti. puteti juca Castel, joc cu mingea, in care pui 6 pietre una peste alta, faci 2 echipe unu din echipa da cu mingea in astel, de la o anume distanta, si daca nimereste, aia din echipa fug ceilalti iau mingea si trebuie sai loveasca pe toti, dar daca ei apuca sa puna pietrele una paste alta si nu au fost loviti, se repeta tot asa
scuze ca am scris numai jocuri in mai multe persoane
sper ca am fost clara
Jokuri: Vatea ascunselea,Adevar sau provocare,Prinselea,Mamaliga,Inghetata, Mamaliga si inghetata sunt cam la fel, trebuie sa dati mingea din mana in mana si daca ai scapat-o Esti inghetat sau riptdaca joci mamaliga.Prinselea:va alergati unul pe altul. mai stiu si altul: Baba oarba: Trebuie sa legi pe cineva la ochi si dupa aia il invarti si trebuie sa va prinda si cand prinde unul, trece ala ca baba oarba.
Bafta! Plz fundita!
Adeva sau provocare;
Joaca-te cu mingea de bascket/fotbal;
Du-te la bazin;
Pe pc stii u...;
Iesi cu prietenii la un suc.
Mergi cu bicicleta asta in cazul in care ai;
funda?
NeBuNDeMic întreabă: