Poate ii este teama ca tu sa nu-l respingi cand o sa-ti spuna ca te place.Paote nu stie ca il placi.Sau...poate pur si simplu nu te place.Mai poate exista o chestie:ai facut ceva cu el, te-ai purtat cu el mai urat si acum se razbuna prin a te face geloasa. Spune-i ce simri si intreba-l de ce se comporta asa.Nu te intimida...Fa-l si tu gelos.Umbla cu alti baieti.
Waw...pentru un moment credeam ca vorbesti despre mine.Si mie mi se intampla la fel ce coincidenta.In fine dupa parerea mea nu ar mai trebuie sa ii repeti intr-una ca ii esti partenera la acel dans pentru pe unii baieti ii pot enerva chestiile de genul asta.Si daca el este distant cu tine incearca tu sa il mai apropii cat de cat(iesiti undeva la o plimbare sau chiar la o cofetarie, ceva sau daca nu vrei tu sau poate ca nu vrea el sa iesiti numai voi puteti iesi in grup cu amicii )si arata-i atunci ce fel de fata esti tu.Deschide-te! Spune-i ca il placi pentru ca daca incepi sa ii spui tu s-ar putea ca el sa continuie prin a-ti spune si el ce simte pentru tine, doar trebuie sa ai putina incredere in tine. Incearca ce ti-am zis ...incercarea moarte nu are
Draga mea, dragoste cu forta nu se poate, crede-ma am aproape aceeasi situatie ca a ta.
Dar. e o chestie
Fii tu rece si comprota-te ca el, sa vezi, ii place acest comportament sau nu. Daca o sa insiste sa il bagi in seama si sa discuti cu el, inseamna ca poate-poate simte ceva pentru tine. La mine a mers . acum vezi tu ce va fi
Mult succes! Te pup :*
anonim_4396 întreabă: