Am cunoscut un baiat de care la prima vedere nu imi placea deloc! Dar el pe parcurs se dadea pe langa mine si ma suna in fiecare zi... avea o problema: sa ma sune la 12 noaptea mereu.Intr`o seara mi-a spus ca ma place foarte mult si ca ar vrea sa fim impreuna.In momentul ala am simtit si eu o atractie fata de el si am acceptat.Totul a mers normal ca in orice alta relatie, intalniri, saruturi chestii, timp de 2 saptamani, dupa a inceput sa se comporte ciudat, vorbea in sictir, nu imi mai acorda atentie. L`am intrebat daca se comporta ciudat din cauza ca nu mai vrea sa fim impreuna. Raspunsul a fost cutremurator, eu il iubeam mult, dar el mi-a spus ca nici nu am fost impreuna.Am izbugnit in plans si am tinut`o asa vreo 2 luni.Eram mereu deprimata si vroiam sa stau mai mereu singura.Acum totul e normal! Cand vorbesc cu tipul respectiv ne luam mai mult in sictir.Cam atat!
Hmmm... pai am fost cu o fata i-am dat papucii iar ne-am impacat iar i-am dat papucii si iar ne-am impacat si iar i-am dat papucii si iar ne-am impacat si mi-a dat ea papucii
Primul pai sa incepem cu inceputul colega de clasa ma placea si nu avea curajul sa-mi spuna si normal apoi vine alta colega si imi spune ca fata aia ma iubeste eu am spus hai sa; i dau o sansa bun am fost imptreuna dar o alta colega a picat dintru-n copac si eu am fost acolo si am am prins-o in brate wow o intreb esti bine eu atunci pe si ea la fel am fost topiti... apoi am fost impreuna dar prima iubita nu stia nimic si odata am mers dupa scoala cu cea noua :X la moozool desigur si prima ne-a vazut ca mergem si dupa 2 minute apare eu cu iubita cea noua satutandune iar eu cand am vazut am incercat sa fac ca si la telenovele te rog iarta-ma pentru bani te rog iti pot explica tot si ea s-a suparat si a mers pauzaa viitoare am iesit afara si prima iubita statea pe banca si eu cu a doua iubita ne plimbam si prima a intrat in scoala si am auzit dintr-o data plansete (mari mari mari) wow repede am intrat in scoala sa vedem si prima plangea si profa de engleza era acolo eu fuga m-am ascuns si profa tot pe tine te iubete nu mai plange tot pe tine te iubeste si no cam atat. funda?