Sa te combini in ce sens? Adica daca vrei sa fii cu el, fii cu el.Intreaba-l daca te place,si zi ca si tu il placi,o sa fiti impreuna,si cu asta basta . Dar daca "combin" nu are sensul acesta, eu nu cred ca-i o idee prea bune, avand in vedere ca sentimentele unui/unei adolescent/e pot disparea intr-o saptamana, o luna, un an etc. sau pot ramane toata viata .
Funda?
Singura solutie e sa nu o faci pentru ca esti minora si nu e deloc normal sa ai o relatie la varsta actuala, asteapta sa te maturizezi pe la vreo 18 ani daca iti arde da-i bataie cu cine vrei si stii ca nu ai fost un exemplu prost ca toti copii cu ganduri fara rost.
Mie mereu mi-a placut jocul ala de dinainte de relatie...priviri, mici atingeri din greseala, fiorii aia...dar daca tu vrei direct la tinta spune-i ca ti se pare ca e dragut si ti-ar placea sa il cunosti mai bine. Si de acolo vezi ce zice
Pai i-a zis o prietena ca-mi place de el si i-am zis ca mna e dragut dar mi-a fost rusine sa recunosc
Bun. Si de acolo mai departe? El ce a facut cu aceasta informatie? A devenit ceva mai interesat de tine sau s-a prefacut ca nu a auzit nimic?
Ai doar 1 sansa du-te si zii in fata si o s-a spuna da daca spune nu peste2 sau max3 zile o sa razgandeasca si o sa sp-una da ok?