| denyloveyou a întrebat:

spuneti-mi si mie cum fac sa ma combin cu un baiat adica mie imi place mult de el si cred ca si lui adica mereu imi face ochi dulci si se baga singur in seama prima oara cand l-am cunoscut m-a intrebat ce fac si i-am raspuns bine si m-a intrebat daca il mai iubesc si nu i-am mai zis nimic si am plecat cu o prietena de acolo plz rasp urgent dau funda

Răspuns Câştigător
| TooNight a răspuns:

Sa te combini in ce sens? Adica daca vrei sa fii cu el, fii cu el.Intreaba-l daca te place,si zi ca si tu il placi,o sa fiti impreuna,si cu asta basta happy. Dar daca "combin" nu are sensul acesta, eu nu cred ca-i o idee prea bune, avand in vedere ca sentimentele unui/unei adolescent/e pot disparea intr-o saptamana, o luna, un an etc. sau pot ramane toata viata happy.
Funda? big grin

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Singura solutie e sa nu o faci pentru ca esti minora si nu e deloc normal sa ai o relatie la varsta actuala, asteapta sa te maturizezi pe la vreo 18 ani daca iti arde da-i bataie cu cine vrei si stii ca nu ai fost un exemplu prost ca toti copii cu ganduri fara rost.

| Vix999 a răspuns:

Mie mereu mi-a placut jocul ala de dinainte de relatie...priviri, mici atingeri din greseala, fiorii aia...dar daca tu vrei direct la tinta spune-i ca ti se pare ca e dragut si ti-ar placea sa il cunosti mai bine. Si de acolo vezi ce zice big grin

| denyloveyou explică (pentru Vix999):

Pai i-a zis o prietena ca-mi place de el si i-am zis ca mna e dragut dar mi-a fost rusine sa recunosc

| Vix999 a răspuns (pentru denyloveyou):

Bun. Si de acolo mai departe? El ce a facut cu aceasta informatie? A devenit ceva mai interesat de tine sau s-a prefacut ca nu a auzit nimic?

| denyloveyou explică:

Sa ma combin adica sa fim impreuna cv de genu

| denis500 a răspuns:

Ai doar 1 sansa du-te si zii in fata si o s-a spuna da daca spune nu peste2 sau max3 zile o sa razgandeasca si o sa sp-una da ok?