CEA MAI TARE FAZA! 6 adevaruri in viata : 1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pentru ca esti un idiot. 5) vei trimite mai departe unui alt idiot. 6) inca mai ai un zambet pe fata...
Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1. 000. 000 de dolari, sa scap de faliment, sa imi refac afacerea…. fa ceva Doamne….
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne….
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!
Autobuzul pleaca din statie, dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- UFFFFF Multumesc! Am reusit!… Biletele la control va rog!
Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge! -
Daca te insori la 30 ani, ia-ti o nemtoaica - Asta iti educa bine copii! -
Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica asta este o lady, nu te face de ras! -
Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii! -
Daca te insori dupa 60 ani,... ia-ti o romanca... face asta niste parastasuri si niste colive!
Un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Intra intr-un magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
- Avem: Barbie la gimnastica - 19, 95 euro, Barbie jucand volei - 19, 95 euro, Barbie la cumparaturi - 19, 95 euro, Barbie la plaja - 19, 95 euro, Barbie la dans - 19, 95 euro, Barbie divortata - 265, 95 euro
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce Barbie divortata costa 265, 95 euro?
- "Barbie divortata" are si: Masina lui Ken, Casa lui Ken, Undita lui Ken, Mobila lui Ken, Calculatorul lui Ken...
Conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, il capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti, la el.
- Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?
- Nu, raspunde Ion.
- Dar Mertzane ca ale mele, ai?
- Nu.
- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?
- Nu.
- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar?
Merge Ion acasa si il striga pe servitorul lui, Ghita.
- Ghita! Darima ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, iar cainele du-l in casa ca lantul lui trebuie sa l port eu.
Un pescar inrait isi cumpara cele mai tari scule de pescuit la copca
Ajunge pe gheata si incepe sa foreze. la un moment dat se aude o voce care ii striga:
- Acolo nu e peste!
Pescarul surprins isi aduna sculele si se muta, se apuca din nou de treaba, dupa cateva secunde aceeasi voce:
- Nici acolo nu e peste!
Foarte nervos pescarul se muta din nou. Dupa cateva secunde iar aude vocea:
- Nici acolo nu e peste!
Exasperat acesta ridica capul mirat si striga:
- Cine vorbeste?
- Aici directorul patinoarului
Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului. Bate si Sf. Petru ii deschide.
- Cum te numesti si ce faceai pe Pamant?
- Sunt Gheo si am fost 15 ani sofer de taxi.
- Bravo, fiule, uite o pelerina de matase si un sceptru de aur, poti intra! Imediat dupa aceea vine la poarta un preot: aceeasi scena.
- Ma numesc Ion si am fost preot 25 de ani.
- Bravo, fiule, poftim o pelerina de in si un toiag de lemn, poti intra…
Preotul se infurie:
- Soferul acela de taxi a primit un sceptru de aur si o pelerina de matase, iar eu doar un toiag si un sac, cum vine asta?
Sf. Petru raspunde:
- Vezi, dragul meu, noi aici in Rai primim pe criterii de performanta. In timp ce tu predicai, ceilalti dormeau, in timp ce soferul conducea, toti din masina se rugau.
Ion si Marie în pat, Ion plictisit, Marie avea chef de oaresce...
- Ioane, facem pariu ca nu ma gasesti?
- Da' facem pariu ca nu te caut?
Ion si Maria se intorc de la coasa, fiecare cu cate o coasa pe umar.
La un moment dat trece un motociclist.
- Ia uite Ioane, ala n-avea cap.
- Cum sa n-aiba? Pleaca de-aici ca esti proasta.
Mai trece un timp. Inca un motociclist. Maria:
- Zau, Ioane, nici asta n-avea cap.
- Cum sa n-aiba cap? Mai taci dracului din gura.
Peste un timp, alt motociclist. Maria:
- Hai ma Ioane, daca-ti zic ca nici asta n-avea cap.
- Taci dracului din gura si intoarce coasa pe partea cealalta.
Ion si Maria în noaptea nuntii. Maria statea în pat, într-o tinuta sexy, si îl astepta pe Ion, care se uita pe fereastra. Asteapta ea o jumatate de ora, dupa care îi spune:
- Hai, ma Ioane, ce faci acolo?
- Stai, fa, ca vin acu!
Înca o jumate de ora si Maria zice:
- Hai, ma Ioane, ca te astept! Sunt numai a ta! Ia-ma!
- Ho, fa, ca vin acu, ce te grabesti asa?
Peste înca o jumate de ora, Maria se duce la Ion, suparata:
- Hai, ma, ce naiba faci acolo?
Ion, îngandurat, uitandu-se în continuare pe fereastra, spune:
- Fa, Mario, avea dreptate tata ca-i frumoasa noaptea nuntii!
Ion si Maria au fost la medic. La iesire Ion nedumerit o intreaba pe Maria:
- Tu, Marie, zise Ion uitandu-se la medicamentele prescrise, bumbii astia i-oi be, da' cu dopurile astea ce-om face?
- Ma duc sa-l mai întreb o data pe domnu' doftor.
- Nu te duce ca se supara.
Maria se duce si iese repede.
- O zis sa ti le bagi în fund!
- Vezi, t-am zis ca s-a suparat.
Buna!
BANC: Intr-o discoteca de fite un domn bine facut se apropie de masa unei domnisoare foarte hot care era singura si o intreaba :
-Domnisoara, dansati? La care bomba sexy raspunde Da!"-Bine, atunci dati-mi si mie scaunul'!
Iarna grea ...BRRRR! Cica era un pescar fanatic. Si de fanatic ce era se duce el intr-o zi la pescuit desi era mult sub zero. Scoate tarnacopu' sa dea o copca, dupa care-si arunca sculele in apa. Sta el ce sta si odata aude o voce groasa din spate:
-Aicea nu ieste peste!
Gagiu' cand aude isi extrage unditele si se muta mai incolo...tot nu misca. Dupa o vreme, aude iarasi vocea:
-Aicea nu se afla peste!
Gagiu'suparat se muta din nou, sparge gheata si sade. Din nou, in spatele lui, vocea:
-Aicea nu vei gasi peste!
Enervat, pescaru' se-ntoarce si graieste:
-Da'cine esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul?
-Eu sunt directorul patinoarului!
Erau odata doi frati Tache si Tica si aveau o pravalie pe nume Gaurica.
Se duce Bula odata la pravalie si intreaba :
- Aveti tush?
- Avem tush ,zice Tache, dar nu pot sa vand fara fratele meu Tica.
Vine bula a doua zi
- Aveti tush?
- Avem tush, zice Tica, dar nu pot sa vand fara fratele meu Tache.
Vine bula a treia zi si ii vede pe amandoi fratii la pravalie si ii intreaba
- Aveti tush?
- Nu, raspund amandoi.
Iese Bula nervos din pravalie si zice:
- Cand Fu Tache nu Fu Tica cand Fu Tica nu Fu Tache cand Fu Tache si cu Tica nu Fu tush la Gaurica.
JokerHoker întreabă:
croissant întreabă: