| iuliaiuli18 a întrebat:

Hey TPU!
Stiu ca intrebarea suna cam prostesc dar totusi:
Astazi m-am sculat cu fata la cearceaf(cred eu). Amprimit multe telefoane(apeluri) de la parinti, rude sa-mi ureze "La multi ani!" fiindca azi este ziua mea.Toate bune si frumoase pana cand am ajuns la scoala(fac dupa-amiaza). Aici, am facut prima ora(romana) si am dat bombonele la copiihappy. Era o fata in clasa cu care anul trecut eram bune prietene, dar anul acesta ne-am certat de prin, septembrie si inca nu ne-am impacat(suntem 2 caractere TARI) Asa, fata aia.am servit-o cu bomboane si toti din clasa zice-au: Pup-o Lori(asa o cheama pe aia) dar a refuzat.In fine, trec si celelalte 3 ore(fara romanalaughing ) si urma ultima ora de mate.Nu sunt speriata cand vine vorba de ora de mate caci avem un prof extraordinar!:X:*:X dar dupa ce facu ora asta, l-as injuraangryangryangry. El stia ca e ziua mea, cred fiindca parintii mei sunt prieteni buni cu el.Ne-a intrebat daca ne-am facut temele si eu ii spusei(domn profesor, stiu ca am avut tema pentru azi dar nu am gasit pe )aici imi taie vorba prin a-mi spune sa trec la subiect si ma intreaba daca mi-am facut-o si ii zisai ca nu.stiu explicatia mea(la intrebare aici pe TPU e lunga dar trebuie sa v-o spun ca sa ma ajutati!) asa, verifica tema si intreba daca am facut ex 3 din tema si se uita la LORI(bine eu ii zic garagancea fiindca asta-i numele de familie) in caiet si vazu ca e bine si o lauda, SA MOR DE CIUDA! Ii suna telefonul si se scuza si o chema pe GARAGANCEA la tabla sa rezolve ex.Il facu ii zisa bravo si trecu la loc, facuram 2 lectii scurte si (el glumeste cu noi) eu ma abtinui sa nu plang in clasa, cu greu...si statui serioasa, nici nu ascultam ce zicea, cand am venit acasa am plans.INTREBAREA ESTE:
DE CE MA SIMT ASA ASTAZI?

P. >S-Stiu ca e lunga explicatia, chiar exagerat de lunga dar am si eu o problema si va rog sa nu ma luati la misto, macar voi sa nu faceti asta! VA ROG!sadsadbroken heart

Răspuns Câştigător
| AdRyAnA3 a răspuns:

LA MULTI ANI! Pai incearca sa te bucuri doar e ziua ta. E normal sa te simti asa. In aceasta zi te simtipresata de toti, toti vor ceva de la tine. Daca Lori era prietena adevarata nu ar fi stat nici o zi certata cu tine. Incearca sa vorbesti cu ea si sa rezolvati neintelegerea dintre voi.

E normal sa iti fie ciuda pe ea mai ales pentru ca esti certata cu ea si ea a stiut si tu nu. Incearca sa nu arati ca iti este ciuda pentru ca ea se va bucura si va crede ca e mai buna ca tine.

Incearca sa nu mai fi asa trist.
Inca odata LA MULTI ANI! si sa ai tot ce iti doresti

4 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Toti, dar absolut toti suntem mai sensibili in aceasta zi... avem impresia ca ar trebui ca toti sa fie intelegatori, sa ne ierte pentru greseli si sa ne faca pe plac mai mult ca niciodata...asta nu e o problema, stai linistita, ai doar mai multa nevoie de iubire si de demonstrarea acestei iubiri in aceasta zi!

| Ingerash a răspuns:

In primul rand la multi ani! ai si tu o zi proasta, li se intampla tuturor, o sa vezi ca maine va fi mai bine X:X

| Squmppaaaa a răspuns:

Saracutza de tine... ced ca asta e o stare de nervoziatte. zic eu...lasa ca poate o sa uiti. si pe prof dal naibi.:X fundita :*:*:*:

| Ea12345 a răspuns:

laughing Olteanca(,) ca si mine.
Sper ca ai trecut cu bine peste.La multi, multi ani!:*