Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
In primul rand trebuie sa te linistesti si sa-i spui mamei tale adevarul. Intr-adevar ai luat niste note mici, insa aceste note nu-ti influenteaza viitorul si pot fi indreptate. Incearca sa lasi aceste probleme in seara asta si concentreaza-te doar pe teza la roamana de maine(si eu am maine teza). Dupa ce vei termina cu teza la romana eu iti recomand sa-i spui mamei tale adevaraul si sa-i promiti ca iti vei indrepta notele. Stai calma, pana la examenul din clasa a8-a mai e mult. Intr-un an poti face multe, mai ales ca tu pari a fi o fata constiincioasa si desteapta. Am trecut si eu prin acest examen si vreau sa-ti spun ce nu e chair asa de speriat. Daca inveti ora de ora din clasa a8-a n-ai sa ai nici problema la examen. Sper ca ti-am fost de folos si sper ca imi vei accepta cererea de pretenie pe care ti-o voi trimite.
Explica-i mamei tale ca in ciuda faptului ca intelegi perfect situatia si-i dai dreptate ai nevoie de cineva care sa te sustina si sa te incurajeze nu sa te streseze. spune-i ca ai inteles mesajul ei insa ce e prea mult strica si devine iritant.
asadar cere-i sa-ti fie alaturi si sa te sustina. spune-i ca ai nevoie de ea insa nu si de stresul pe care ti-l provoaca.