| Moonster a întrebat:

. Sunt baiat si as vrea sa imi cumpar un creion pentru ochi ! Are ceva daca ies afara dat cu creion la ochi ?

18 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Eu sunt fată şi nu mă dau cu aşa ceva.

| stelutzagry a răspuns (pentru Rockart):

Ce sa spun... nu te dai cu asa ceva... scuteste-ma 8-)

| thegatekeeper a răspuns:

Intr-adevar, lumea te va privi ca pe o ciudatenie, insa asta se intampla uneori si pentru motive dintre cele mai neinsemnate (trecp rin chestii din astea foarte des, deci m-am obisnuit si stiu cum functioneaza, sa zic asa). Insa daca tu asta vrei si daca iti asumi consecintele chestiei asteia, esti liber sa o faci. Eu, personal, nu as privi asta ca pe ceva atat de iesit din comun, poate fiindca si eu sunt interesata de lucruri mai 'obscure', 'ciudate', 'iesite din comun' sau cum vrei sa le numesti, insa te asigur ca ceilalti se vor holba la tine, in special daca te dai cu prea mult. Uite aici cateva tips-uri pentru asta (in engleza): http://www.wikihow.com/Apply-Eyeliner-%28Men%29 Ideea este sa nu te dai astfel incat sa para un machiaj studiat, fiindca atunci intr-adevar poate parea cam ridicol. Trebuie sa aiba un aspect mai neglijent si 'sters', sa zic asa. Eu zic sa faci asta, daca tu chiar vrei si daca esti sigur ca asta te reprezinta :).

| PatyKan a răspuns:

Nu sunt baiat, dar cred ca ar arata destul de ciudat... Insa daca tu vrei sa faci asta, nimeni de aici nu te poate impiedica. Daca nu iti pasa de parerea celorlalti, e ok. Totusi, eu zic sa te gandesti bine inainte de a face asta. happy

| Mik3 a răspuns:

Daaaaa, o sa zica toti ca esti EMO, SATANIST, dar nu nimic ca pentru tine nu prea mai conteaza ce zice lumea, o data ce iesi cu buiala pe la ochii deja intri in lumea ta... pffff ce dracu ati patit cu toti, barbati cu creion pe ochii laughing

| Moonster explică (pentru Mik3):

Si care e faza, traim intr-o lume libera... nu-ti convinte! PA

| anonim_4396 a răspuns (pentru Moonster):

Da poti sa faci si codite la ochi te-ar confunda lumea cu o chinezoaica si ti-ar sta minunat

| Moonster explică (pentru anonim_4396):

La cat de pros/a esti, iti place sa o belesti

Eu nu am vorbit urat asa ca sss

| Moonster explică (pentru anonim_4396):

Si ti se pare ca eu am vb?

Daca ai pus aceasta intrebare trebuia sa te gandesti dinainte ce raspunsuri o sa primesti

| KidOoNh a răspuns:

Sincer o sa arati ca un travestit(gay) nu te face o sa rada lumea de tine

| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Nu iti recomand asta, pentru ca lumea o sa te ia drept gay, ca sa zic asa.Parerea mea este sa ramai asa cum estiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ar trebui pusa ca intrebarea zilei pe bune ma ce ne mai amuzam noi pe aici e de-a rasu' plansu'laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat am putut sa rad astazi din cauza acestui site nici nu stiu cum sa ii spun e prea fara cuvintelaughing

| CatelusiiSarPeSaltele a răspuns:

Omg esti emo? si da are ceva prietenii o sa rada de tine

| monicutsa43 a răspuns:

Nu are nimic,... in afara de a face cineva misto de tinelaughing))... dar nu crezi ca e cam aiurea sa te dai cu creion la ochi? mai ales ca esti baiat?

| andreeaema96 a răspuns:

Hey marius iti recomand sa te dai dar cu un creion de culoare maro (asa pare mai natural)
nu ii baga in seama ceea ce spun altii fiecare se naste diferit
p.s.you are born this way happy paws up!