1. Bineînțeles că doare și există riscul să ți se infecteze.
2. De ce ai vrea să faci asta? Mă rog, e decizia ta, dar mai gândește-te, totuși. Mie, personal, mi se pare vulgar, dar oricum, nu o face singur!
Cel mai sigur pentru tine este sa te duci la o camera de garda sau sa ceri ajutorul unei persoane specializate.
Succes.
Intrebare de clasa inferioara. Normal te duci la un salon de piercing sau doresti sau daca esti mai sadic iti faci gaura cu un ac de seringa.
Mai bine du'te la un doctor sau ceva de genu ca iti fac ei gaura fara sa te doara.
Doare rau. De ce nu mergi la ceva bijuterie? maxim 20 lei e gaura +cercel medicinal.
Iti cumperi niste cercei de argint si cu o pila de unghii ascuti varful cercelului care urmeaza sa iti intre in ureche. Dupa ce vezi ca e ascutit destul de bine il dezinfectezi cu spirt, dupa care incerci sa iti faci gaura. Dupa ce a intrat e posibil sa iti curga sange(se mai intampla, dar foarte putin) te cureti. Il lasi in ureche o saptamana pentru a se forma gaura si in tot acest timp tu trebuie sa invarti usor de cercel ca sa eviti lipirea lui de ureche.Asta e tot! Bafta
Pai nu doae foarte tare daca iti faci cu acul steilizat si bagi foate epede in ureche!
Se face imediat!
Funda?
Doare,dar e zic sa mergi la cineva specializat in asta dar daca vrei sa-ti faci singuri procedeaza asa : ia o punga cu gheata tine-o 30 min pe lobul urechi apoi ia o jumatate de mar tine-o in spatele urechei si apoi dati gaura cu un ac, sora mea si facut )))))))))
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: