| Anonimaa27 a întrebat:

Hey TPUwinking Sunt cu moralul la pamant sad Astazi am aflat ca baiatul de care imi place, place ( stiu, nu e corect gramatical) o alta fata crying((((((((((((((((((((((

Ceva sfaturi?
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| PupicAndreea a răspuns:

Heii. Nu te demoraliza singura, nu are rost, poate nu a fost el, poate nu va fi nici urmatorul, dar gandeste-te ca intr-o zi iti vei gasi marea iubire si el va fi doar pentru tine. In viata si mai ales in perioada adolescentei trecem prin multe momente dificile si mai ales in genul problemei tale pentru ca asa suntem noi fetele : ne atasam prea usor si de foarte multe ori de cine nu trebuie. Nu iti pierde increderea, stai linistita, va trece :*. Si eu am trecut prin asta de cateva ori si pot spune ca mi s-a intamplat si sa fim impreuna, iar apoi sa aflu ca de fapt din punctul lui de vedere nu a fost nimic si se gandea la altcineva..in fine si tot ca si tine gandeam si eu, credeam ca sunt devastata ca nu o sa mai iubesc niciodata, ca el a fost singurul si ultimul, dar m-am convins ca nu a fost asa si sa iti spun si cum em trecut eu peste : am inceput sa ies cu fetele, ne uitam dupa baieti draguti, evitam filmele si melodiile triste sau de dragoste si apoi s-a dus usor toata suferinta asa va fi si in cazul tau. Poti plange descarca-te, dar odata ce ai terminat cu asta termina de tot si nu incerca sa iti mai faci sperante sa nu mai suferi o data. Iti urez bafta multa, te pup. Sper ca te-a ajutat sfatul meu. :*

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Asta este viata. Nu te baga in relatia lor, daca tu il iei de la fata respectiva, si de la tine il va lua alta.
Te reorientezi catre alt baiat, asta este solutia cea mai buna. Si nu te grabesti, astepti pana cand iti place altul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se mai întâmplă. Poate și băiatul care suspină după tine, știe că iubești un altul. Ce ciudată e viața asta...

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Se mai intampla. Gandeste-te ca dupa un timp iti vei aminti si poate vei trata situatia poate chiar in ras.
Nu-i nimic, nu te rezumi doar la un baiat, sunt multi pe care ii vei cunoaste!

| kevincube a răspuns:

Acceptă realitatea şi nu mai trăii trecutul sau viitorul, bucură-te de prezent.