| elenaanfimov a întrebat:

Sunt cu un tip de doua saptamani. eu am 14 iar el e co 2 ani mai mare ca mine. Ne intelegem foarte bine dar uneori intrece masura. Nu stiu ce sa fac! Nu pot sa ies cu el in oras fiindca pune mana unde nu are voie si chestii de genul. Pana acum am vrut sa ma despart de el vreo 3 ori. Primele doua dati erau la inceput cand inca nu ne obisnuisem. Insa azi cand am iesit cu el a comentat fata de mine de fundul unei fete iar eu m-am saturat si i-am zis ca ma despart de el insa el nu m-a lasat. A zis sa mai stau 2 zile. Faza e ca mereu cand suntem impreuna vorbim de cand o sa ne despartim. nu stiu ce sa fac. Sunt confuza. Dau Funda! sad

Răspuns Câştigător
| Denisse14 a răspuns:

Desparte-te de el. E bine ca tie nu iti convine sa te atinga pe unde nu trebuie,asta inseamna ca ai minte si nu ai de gand sa-ti distrugi viata. big grin Daca nu stie ce sunt alea limite si sa le respecte, da'i papucii si lasa'l sa se uite la toate panaramele de care are nevoie. big grin Daca totusi vrei sa ii mai dai o sansa, ar fi bine sa discuti serios cu el si sa ii explici ca toate au o masura iar daca vezi ca lucrurile nu se schimba, nu mai ai alta varianta. Balta e plina de pesti, vei gasi pe altcineva mai bun. happy
Bafta. :3

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da i papucii... maine incepe scoala o sa ai alte ocupatii

| OoBunnyoO a răspuns:

Mai bine intrerupi relatia cu el. Decat sa se invete fara sa te respecte, mai bine il lasi in pace.