Mama mea pleaca in Italia de 5 ani ...cam iar cam 70 % din an este plecata!
Anul trecut de craciun si de revelion a fost plecata... tata era la munca ...si am facut revelionul singur,acasa cu bunicii, fiindca nu am multi prieteni cu care pot sa fac revelionul!
So life sucks...dar, tr sa inveti sa treci peste asta!
Intr-un final...e spre binele tau!
Si mama mea a fost plecata in Italia si tot am plans, dar cu ajutorul prietenei mele -bff- am trecut peste. Vorbeste cu prietenii tai. Comunica cu prietenii din jur si incetu cu incetu o sa uiti ca taata tau e plecat.
E bine macar ca traieste..da ce sa mai zic de mine? in fine.sh u trebuie sa te gandesti la faptul ca el e bine...nu are ce sa te ingrijoreze...sh totul o sa treaca
Buna. Si mama mea a fost plecata in Italia. si eu la randul meu am plans f f f mult. Dar pana la urma asta e. A plecat pentru binele nostru. Incearca ca comunici > intalniri cu prietenii alea alea. si incetu cu incetu nu o sa mai plangi. PS : comunica in special si cu mama ta :X
Fiecare om are voie sa bea un pahar de alcool! dupa un pahar de alcool te simti un alt om! deci...
Si tata e in Spania, si imi e foarte greu, dar mi´am impus sa nu fac vreo depresie asa ca de fiecare data cand am nevoie de el il sun si el ma linisteste iar cand nu pot sa il sun ma gandesc ca el a plecat acolo pentru mine, ca sa imi fie bine, si ma gandesc ca ii fac si lui rau daca eu o sa arat ca ma simt rau din cauza ca a plecat asa ca ma gandesc si la el, dar si la mine si astefl, incet-incet imi revin. El mereu ma cosoleaza si mama la fel. Sunt sigura ca daca incerci sa te consolezi singura o sa poti sa treci peste.Bafta!
Visinata ta imi aduce aminte de mine si de ziua de astazi,am fumat prima tigara Nu am vrut sa trec neaparat peste ceva,ba da,pe cine mint? a fost si asta cred,am trecut prin multe zilele trecute,si parca nu se mai termina starea in care am cazut,dar am vrut si sa incerc ceva nou. Trecand peste ale mele,nu sta cu grija in legatura cu tatal tau, este bine acolo, va fi bine.Iti va lipsi,e normal,ai fost obisnuita sa il ai alaturi,dar incearca sa nu te mai gandesti la asta, incearca sa iti ocupi timpul cu lucruri distractive, care te vor face sa mai uiti putin.Sa nu cumva sa fumezi,nu sunt tocmai un exemplu bun Asculta muzica ta preferata,iesi cu prietenii sau cu prietenele,ajuta mult [oh,mi-ai adus aminte de prietena mea,mi-e dor sa vorbim,e super sentimenul acela de apartenenta,stii ca e cineva acolo care iti accepta problemele si care e dispus sa te asculte mereu]. Trebuie sa ai o prietena, daca nu, incearca sa iti gasesti.Mie mi-au trebuit aproape 17 ani sa o gasesc,si o ador Citeste,nu e atat de rau pe cat suna,dureaza ceva timp pana incepi o carte,apoi te cufunzi in universul ei si tot ce e in jur dispare,te concentrezi numai pe asta. Daca insa nu iti place prea mult cititul,vizioneaza filme,iti dau cateva titluri [Sweet November,The Lovely Bones,The Notebook,Cold Mountain, Eurotrip, 16 Wishes,The Piano,Underworld,She`s the man, Meet the parents... Duplex] - super tari, dar nu le-am ordonat dupa categorii.Si multe altele. Danseaza, razi, bucura-te de cei 13 ani, merita sa fii cu zambetul pe buze, nu plangand Ai grija de tine
Oh,si am uitat cele mai tari filme, cum am putut sa le uit? "Jane Eyre" si " Tess" [1979]...merita vazute
Bună.
Lasă vișinata, minoro!
Tatăl tău s-a dus de nevoie, nu de plăcere.
Stai cuminte în banca ta și stai cu noi pe TPU.
Pa, pa.