| PinguinulSaltaret a întrebat:

Sunt f deprimata si nu stiu ce sa mai fac. Am o prietena pe care, odata, o consideram ce mai buna prietena a mea. Ii spuneam toate secretele mele, radeam si glumeam impreuna...nu as fi renuntat la ea pentru nimic in lume. In vacanta de vara am fost plecata si in tot acest timp a stat cu alte fete, cu care sta majoritatea timpului acum. Ceea ce ma supara esta ca nu ma mai baga in seama decat atunci cand vrea ceva de la mine. Parca m-ar evita tot timpul, iar atunci cand vorbeste cu mine e mereu fericita, ca si cum nimic nu s-ar si intamplat. Chiar am plans din cauza asta, o iubeam ca pe o sora si nu as fi crezut-o in stare de asa ceva. Ce sa fac sa imi mai treaca supararea?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu esti singura care peteste asta,sunt multe persoane in situatia asta,asta ca nu stiu sa-si aleaga prietenii! Nu ai de ce sa fi deprimata,ai vazut adevarata ei fata si felul ei de a fi.Ea nu ti-a fost niciodata o prietena adevarata, asa ai grezut tu, aparentele mai inseala uneori! Daca cunoaste o gasca de fete mai ok ca actuala, procedeza la fel cum a procedat cu tine. Daca nu mai are cu cine vorbi, se intoarce inapoi la tine cu fel si fel de scuze.Eu zic ca n-are rost sa te mai consumi pentru ea, acum e alegerea ta. Ipocrizia ajunge departe, ai grija pe cine numesti "prietena"happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poate ca esti tu putin mai egoista si ai dori sa fi mereu,, centrul atentiei,, pentru ea.Nu trebuie ca unui prieten sa-i ceri sa accepte numai compania ta, nici sa-l scoti dintre altii pentru a sta cu tine.Intra in acelasi grup cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să vorbeşti cu ea.Să îi spui că te deranjează comportamenul ei şi că vrei să fie ca înainte.
Poate ea nici măcar nu realizează că s-a distanţiat de tine, iar tu te consumi degeaba.
Vorbeşte cu ea să ştii o treabă.
Nu te-ai gândit să 'intri' şi tu în grupuleţul ei?

| MessiMessiMuzaffer a răspuns:

Nu o mai baga in seama! Daca ea tea ignorat asta e.Ea se joaca cu tine cum vrea ea.Eu daca eram in locul tau nu ma mai jucam cu ea.
Sper ca te-am ajutat

| Seretaneva a răspuns:

Draga,mi s-ar parea ca avem aceeasi soarta.Te inteleg.Am si eu prietena care pentru mine imi era ca o sora, dar mereu statea cu mine doar pentru ceva.Eu socotca trebuie sa fii atit de rea cum e si ea cu tine.fii si tu cu alte prietene, acorda-i mai putina atentie si peste un timp sa te uiti in ce se transforma! Chiar sa arati ca esti fericita si fara ea! Bafta!:*