Nu esti singura care peteste asta,sunt multe persoane in situatia asta,asta ca nu stiu sa-si aleaga prietenii! Nu ai de ce sa fi deprimata,ai vazut adevarata ei fata si felul ei de a fi.Ea nu ti-a fost niciodata o prietena adevarata, asa ai grezut tu, aparentele mai inseala uneori! Daca cunoaste o gasca de fete mai ok ca actuala, procedeza la fel cum a procedat cu tine. Daca nu mai are cu cine vorbi, se intoarce inapoi la tine cu fel si fel de scuze.Eu zic ca n-are rost sa te mai consumi pentru ea, acum e alegerea ta. Ipocrizia ajunge departe, ai grija pe cine numesti "prietena"
Poate ca esti tu putin mai egoista si ai dori sa fi mereu,, centrul atentiei,, pentru ea.Nu trebuie ca unui prieten sa-i ceri sa accepte numai compania ta, nici sa-l scoti dintre altii pentru a sta cu tine.Intra in acelasi grup cu ea.
Nu o mai baga in seama! Daca ea tea ignorat asta e.Ea se joaca cu tine cum vrea ea.Eu daca eram in locul tau nu ma mai jucam cu ea.
Sper ca te-am ajutat
Draga,mi s-ar parea ca avem aceeasi soarta.Te inteleg.Am si eu prietena care pentru mine imi era ca o sora, dar mereu statea cu mine doar pentru ceva.Eu socotca trebuie sa fii atit de rea cum e si ea cu tine.fii si tu cu alte prietene, acorda-i mai putina atentie si peste un timp sa te uiti in ce se transforma! Chiar sa arati ca esti fericita si fara ea! Bafta!:*