Nu trebuie sa te iei după ei, și eu sunt ca tine, 1.70 înălțime, ochii mari, 65 kg și am 16 ani. Nici eu nu ma consider cine știe ce frumusețe dar nu am ascultat niciodată ce au spus asa ziși prieteni. Trebuie îți formezi singura o părere despre tine nu sa crezi ca esti o persoana ciudata doar pentru ca asa spun ei. Părerea mea e ca nu trebuie sa ții cont de ce zic ei, trebuie sa fii tu prin tot ce faci! Sper ca te ajuta răspunsul meu.
N ai de ce sa te simti complexata din cauza inaltimii sau a unor caracteristici fizionomice. Ce n ar da unele fete sa fie un pic mai inalte sau sa aiba buze mai voluptoase! Cred ca nimeni nu e 100 la % multumit de felul cum arata si tot timpul ne gasim imperfectiuni si defecte dar trebuie sa ne acceptam asa cum am fost daruiti de la natura. Lasa parerile si intepaturile prietenior tai nu le lua in seama. Parerea mea e ca nu ti sunt tocmai prieteni de vreme ce fac remarci rautacioase de genul. Incearca sa vezi lucrurile frumoase si calitatile tale si nu defectele. In timp vei invata sa te aranjezi, sa porti hainele care te avantajeaza, sa te machiezi discret si cu bun gust si vei capata un plus de incredere in tine insuti.
In primul rand, nu te increde in vorbele persoanelor.Un prieten nu ar trebui sa iti spuna ciudata.din motivele ca esti inalta! Ce naiba! Eu am 13 ani si maine fac 14 (YAY ) si am 1.66 sau 1.67 si sincer mi-ar placea sa am 1.70 (bine nu e ca si cum nu sunt aproape de inaltimea aia).E frumos sa fi inalta, mai ales ca 1.70 e o inaltime foarte draguta pentru o fata, nu esti deloc matahala si nici paluga, nu e ca si cum ai avea 1.85! Poate ei au 1.55 sau chiar mai putin si sunt gelosi sau poate pur si simplu e normal ca in ochii lor tu sa pari inalta daca ei sunt micuti "cat un pitic de gradina". Buzele nu trebuie sa fie fix egale, nu mi se pare ca daca sunt inegale e vreo problema iar buzele bombate nu sunt deloc rele, avand in vedere ca exista oameni care in loc de buze au un contur putin vizibil. Ochii mari? Ochii mari mi se par absolut dragalasi! Si eu am ochii mari in primul rand si mi se spune ca sunt frumosi (bine nu sunt nici prea mari si ma indoiesc ca tu ai ochii cat o balena).Iar cele 60 de kg sunt foarte bune pentru inaltimea ta (eu am vreo 52-53).Nu ai cum sa iti schimbi modul de a arata.Nici mie nu imi placea ca atunci cand aveam 12 ani aveam parul tuns super naspa, dar acum e mai ok, totusi daca l as avea cu 3 cm mai lung ar fi super, deci nu prea mai am mult de asteptat, dar sunt ok si cu el asa.Si eu ziceam ca am buzele groase ...bine nu sunt groase dar pur si simplu le voiam mici (totusi multa lume mi le complimenteaza si uitandu ma la ele mai bine am ajuns sa le ador!).Dar mentionez ca de la familie si prieteni foarte apropiati cu care ma vad mereu si zi si noapte primesc complimentele, mai sunt si copii care imi mai zic "proasta" etc... Poate prietenii tai si-au dat cu parerea cand au zisca esti prea inalta (NU ESTI) dar de ce sa te faca paluga? Astia-s prieteni? Pun pariu ca daca aveai 1.40 de faceau pitic de gradina.Care e problema lor? Atata timp cat nu au iei 1.70 nu au de ce sa se planga deoarece e corpul tau nu al lor.Momentan nu esti chiar asa mare (zic de varsta) sunt fete care se fac foarte frumoase cand ajung la 16-18 ani sau chiar 15.La varsta asta nu prea am ce sa spun nu ai cum sa te schimbi, accepta faptul ca ai 1.70 si ca ai ochii mari si ca ai buzele inegale, deoarece nu sunt cele mai rele defecte.Si sincer dupa mine nu sunt defecte.Sa nu te dai cu fond de ten si alte prostii la varsta asta! O zi buna!
lovenonylove întreabă:
stephanixx întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: