| aspicz27 a întrebat:

Hey, TPU... Sunt fata și de vreo 2 ani am o frica de a face poze. De fiecare data când cineva vrea sa facă poze eu stau de o parte pentru ca știu ca dacă o sa apar în poza o sa evit oglinda cel puțin 3 zile sau voi începe sa plâng. Am o stima de sine foarte scăzută. E nevoie doar de un coș pe față ca sa îmi fie groaza sa mă uit la mine. Lumea îmi spune ca sunt frumoasa dar eu știu ca nu e așa. Și sunt obsedata de simetrie. Efectiv am impresia ca nu e nimeni mai asimetric decât mine, totul începând de la nas. Îmi urăsc nasul cu toată ființa. Deja am innebunit-o pe sora mea cu întrebări de genul:"Ți se pare ca partea dreapta seamănă cu partea stângă?". În poze numai partea stângă a fetei mi-o arăt pentru ca cealaltă e oribilă. I-am mai întrebat și pe alții și unii spun ca nu arata deloc la fel alții ca arată dar nu știu dacă îmi spun ca sunt simetrica doar sa mă facă sa tac. Nu știu ce sa fac... De fiecare data când văd aparatul de fotografiat devin foarte iritată și nimeni nu înțelege de ce. Dar ideea e ca mai bine nu apar în nicio poza decât sa mă simt mai rău decât mă simt deja. Am încercat și poziții din alea de vezi pe YouTube care sa te facă sa fi fotogenic dar nicio pozitie nu poate schimba fața mea groaznică.
Acum, o sa spuneți ca sunt obsedata și disperată. Nu trebuie sa îmi spuneți mie, știu deja. Sau faza cu frumusețea interioara contează. Adevărul e că lumea se uita la față.
Chiar nu știu ce sa fac sa îmi cresc încrederea sau ce sa fac ca sa "mă iubesc", sa iubesc sa fac poze, sa îmi iubesc nasul asimetric și groaznic.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O fața asimetrica poate fi și din cauza faptului ca ești grasa, ca ai grăsime faciala, încearcă sa slăbești, normal ca contează aspectul fizic, cei care spun ca nu mint, prima impresie este aspectul fizic

| lpavel a răspuns:

Cand se va indragosti un baiat de tine te va face sa uiti toate astea si te vei vedea prin ochii lui happy dar pana atunci ai curajul sa ne arati o poza de-a ta care a fost facuta candva ca banuiesc ca tot trebuie sa ai macar una... Iar noi baietii/barbatii iti vom spune sincer cum esti! dar eu iti spun de pe acum ca nu esti cum crezi tu happy

| aneliram a răspuns:

Uite aici un articol intreresant: https://www.click.ro/......-complexe;