| Michaela89 a întrebat:

sunt indragostita de cel mai bun prieten al meu.Si el vrea sa fim impreuna, dar eu nu..adica vreau,dar consider ca,astfel, prietenia noastra se va strica.Ce sa fac? Nu vreau nici sa-l vad cu alta.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu sti ce vrei, daca asa gandesti, pai dai o sansa tu te pronunti inainte, cunosti viitorul, nu spun sa crezi orbeste in baieti da vad ca is place de el

| neutrino a răspuns:

Prietenului ii oferi gandurile tale, iubitului ii oferi corpul tau. Nu crezi ca cel mai bine este ca iubitul sa-ti fie si prieten?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nici asa nici asa, esti foarte geloasa si posesiva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia va trece, stai linistita. Asa cum va trece si relatia de iubire pe care nu esti sigura daca e bine sa o incepi sau nu. Timpul nu asteapta pe nimeni, incepe o relatie cu respectivul si vezi cum va potriviti. Daca nu merge, macar ati incercat. Daca merge, si mai bine. Dar sa va doriti amandoi treaba asta si sa nu faceti nimic e o prostie.

| Miky1 a răspuns:

Sfat sincer :baga-te pe el!

| AlexandraRock15 a răspuns:

Ehh.uite,si mie mi.sa intamplat acelasi lucru big grin dupa ce ne.am despartit, nu prea am mai vorbit.dar dupa ceva timp am reinceput sa vorbim si sa fiim din nou cei mai buni preiteni big grin :*

| Indefinit a răspuns:

De asta nu putem sa avem lucruri frumoase.

| DDm123 a răspuns:

Parerea mea este ca daca iti place asa mult de el, si lui de tine baga-te cu el. Si eu am patit asa, dar pentru ca eu am ales sa nu, el s-a suparat nu am mai vorbit ceva timp, dupa aceea am inceput iar sa umblam impreuna doar ca el inca nu trecuse peste (eu da)... a fost totul foarte ciudat si tensionat si daca stau un pic sa ma gandesc inca e. O relatie frumoasa se bazeaza si pe prietenie, iar daca voi aveti asta deja si vreti amandoi mai mult, de ce nu? asa cum a spus si Alexandra, daca in cel mai nefericit caz se intampla ceva de genu sa nu mai vorbiti si intr-adevar erati prieteni, va ve-ti regasi cumva.