| RockOut4ever a întrebat:

Sunt intr-o situatie mai delicata. Acum cam o luna era un tip X de la scoala mea, cu un an mai mare ca mine care ma placea( l-a pus pe prietenul lui cel mai bun sa imi zica ), dar atunci ma simteam atrasa de el, nu il placeam, Iar acum il cam plac. Dar mai e si un tip Y, care e prieten foarte bun cu X, iar faza e ca imi plac amandoi in egala masura, iar daca il rog pe X sa imi faca cunostinta cu Y, ma tem ca l-as putea pierde, dar nu stiu daca X ma mai place. Iata cateva caracterizari :

X e mai scund ca mine.
Y e la fel de inalt ca mine.
La X nu arat la fel de dragut ca Y, dar X e foarte sendibil si cool.
Despre Y nu stiu nimic, in afara de numele sau.
Nu stiu daca Y ma place.
Sa il rog pe X sa imi faca cunostinta cu Y, ca sa vad daca pare gelos? Dar ma gandesc ca daca X e gelos cand imi face cunostiinta cu Y, si ma vede ca ma dau la Y, iar apoi incerc sa ma cuplez cu X, ar crede ca incerc sa fac asta pentru ca nu mi-a iesit cu Y. Pe cine sa aleg si cum sa procedez? Dau 2 funda
PS : Amandoi sunt cu un an mai mari ca mine

1 răspuns:
| diana_6879 a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe x pentru ca e mai cool si mi se pare mai potrivit pentru tine dar nu e nimica rau in a face cunostinta cu y dar tu te-ai indragostiit mai mult de imaginea lui y adica de frumusetea lui eu te sfatuiesc sa il alegi pe y asa as face in locul tau