| RockOut4ever a întrebat:

Sunt intr-o situatie mai delicata. Acum cam o luna era un tip X de la scoala mea, cu un an mai mare ca mine care ma placea( l-a pus pe prietenul lui cel mai bun sa imi zica ), dar atunci ma simteam atrasa de el, nu il placeam, Iar acum il cam plac. Dar mai e si un tip Y, care e prieten foarte bun cu X, iar faza e ca imi plac amandoi in egala masura, iar daca il rog pe X sa imi faca cunostinta cu Y, ma tem ca l-as putea pierde, dar nu stiu daca X ma mai place. Iata cateva caracterizari :

X e mai scund ca mine.

Y e la fel de inalt ca mine.

La X nu arat la fel de dragut ca Y, dar X e foarte sendibil si cool.

Despre Y nu stiu nimic, in afara de numele sau.

Nu stiu daca Y ma place.

Sa il rog pe X sa imi faca cunostinta cu Y, ca sa vad daca pare gelos? Dar ma gandesc ca daca X e gelos cand imi face cunostiinta cu Y, si ma vede ca ma dau la Y, iar apoi incerc sa ma cuplez cu X, ar crede ca incerc sa fac asta pentru ca nu mi-a iesit cu Y. Pe cine sa aleg si cum sa procedez? Dau 2 funda

PS : Amandoi sunt cu un an mai mari ca mine

4 răspunsuri:
| YourFriend a răspuns:

Fa cum iti zice inima si o sa fie bine happy

| RoaRxDD a răspuns:

laughing Esti incredibil de complicata!
Te-ai intrebat daca Y te place? Dar daca are prietena?
Nu iti face griji in privinta lui X, daca te place, nu il vei pierde asa usor! big grin

| andypandy_2709 a răspuns:

In primul rand nu ai cum sa dai 2 funde

deci sa revenim la problema ta, eu cred ca ca mai bine iesi cu x chaiar daca y e dragut(totusi nu stii prea multe despre el)si nici nu stii daca te place si mai bine ramai cu unu decat cu nici unul fiindca daca il rogi pe x sa ti prezinte pe y ia primul rand il pierzi pe x si ar fi culmea ca nici y sa nu te placa asa ca u ai ramas cu niciunul...cp.succes.asta e parerea mea. funda/vot?

| Laszlo_5610 a răspuns:

Pai dupa cum i'ai caracterizat observ ca ai mai multe in comun cu Y.Si in cazul lui X e adevarat ca poate inca te mai place sau poate ca nu, DAR cu Y ar putea fi un nou inceput.Parerea mea e ca, cel mai potrivit e Y.
Bafta spers sa te hotarasti.happy