Buna. Nu-ti face atatea griji. Nu este nici o problema daca pana la varsta ta nu ai avut niciun prieten, nu esti singura. Sunt multe fete de varsta ta, chiar si mai mari care inca nu au prieten. Nu este nimic neobisnuit in asta. Nu este o rusine, ba din contra. Nu le lua in seama pe prietenele tale, sunt doar invidioase. Toate la timpul lor. Cat despre viitorul tau coleg, incearca si vorbeste cu el mai intai, ca amici ..pentru ca nu este frumos sa te bagi peste prietena lui. poate ca si el simte acelasi lucru pentru tine. Ai rabdare pana ce doi se despart, apoi impartaseste-i sentimentele tale. Ce ai de pierdut daca incerci? Lasa timiditatea la o parte, ce o fi, o fi! Mai bine sa regreti ca ai increcat, decat ca nu. Bafta si pupici!
Eu am avut primul sarut in clasa a 9a...deci nu e mare lucru. Toate la timpul lor, decat sa le grabesti ritmul si apoi sa iti para rau mai bine astepti baiatul potrivit. E timp, ai o viață întreagă înainte. Mai bine să incepi mai târziu cu baietii, cand o să fii mai coaptă la minte. Si cât despre prietenele tale: de ce râd? Înseamnă că nu îți sunt prietene. Multă bafta:*
Daca vrei sfaturi klumea nu in batjocora intra pe idul meu: eurynomus3free si o sa te ajut atat cat pot
Ok mai astept cateva raspunsuri si apoi am sa apelez si la asta