| EmilyEvans a întrebat:

Sunt noua deci nu prea stiu foarte multe si sunt venita din America deci daca mai faz greseli de ortografie va rog sa ma scuzati dar intelegeti voi. Deci sa trecem la intrebare pentru ca nu prea stiu ce sa fac. Deci sunt intr-o situatie so confusing. Stau cu un baiat iar relatia noastra nu a fost prea extraordinara pana acum cateva zile in care el s-a schimbat. In timpul in care relatia nu prea mergea voiam sa ma despart de el dar nu eram sigura si tot in acest timp a inceput sa imi placa de alt baiat. Si nu stiu ce sa fac crying. Adica stau cu baiatul asta si e bine si tin la el dar in acelasi timp imi place si de celalalt si ma simt ca o ipocrita. Ce as putea sa fac? Please give me an answer faster if is possible.

Răspuns Câştigător
| andreeadenisa22 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa-l alegi pe al doilea, deoarece daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul nu te-ai fi indragostit de al doilea.Bafta in alegerea pe care o vei face!

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Asta-i Romania dulceata, baieti sunt mai badarani,slabe sanse sa gasesti ceea ce doresti. eu personal ramaneam in america,nici macar nu intrazneam sa vin in RO, poate pentru o vacanta, in rest, dispaream cu urme, limba engleza e cum spuneti voi americani " pice of cake " ai grija ce alegi, poate tragi lozul necastigator big grin sfatul meu, fi mai infipta, in Romania nu e asa cum pare happy

Răspuns utilizator avertizat
| raluka12raluka a răspuns:

Pai eu nu am asa multa experienta dar ai putea sa orbesti cu pretenu actual si ai vedea ce rezolvii ne e bine sa stai cu doi ca pana la urma ramai fara niciunu este un status daca il stii ""Daca iubesti doua persoane odata alege-o pe a doua daca o iubai pe prima nu exista a doua persoana""" nu stiu daca te-am ajutat dar am incercat