| Pheonix a întrebat:

sunt noua pe aici.Bun, acum ca v-am spus asta am nevoie de sfatul vostru, faza e ca vineri este ziua celei mai bune prietene a mea, nu ne cunoastem de mult timp (cca un an) asa ca nu avem poze impreuna, sunt de acord ca as putea face un colaj dar totusi nu as vrea, asa ca va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi, cateva idei de cadouri.Dar va rog, e ceva urgent.Pana vinerea viitoare (5 iulie 2013 happy ) trebuie sa ii iau ceva, va rog, help me :*.

6 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

Pai poti sa ii iei ceva de imbracat(fustita, maieu, camasuta), poti sa ii iei accesorii thinking o geanta, un lantisor, o bratara, cercei orice..depinde acum si de ce preferinte are persoane respectiva. daca citeste daca ii place moda daca ii plac accesoriile, i ai un ceas na

| JustRoxanne a răspuns:

Buna!
Pai ai putea sa ii cumperi un urs mare de plus! Majoritatea fetelor adora astfel de cadouri! Bafta! :*

| Pheonix explică (pentru JustRoxanne):

I-am luat un ursulet de Craciun, dar multumesc de sfat happy

| Jiiasy24 a răspuns:

Poti sa ii iei ceva haine, bijuterii... o geanta. ursulet (daca esti baiat). o placa, un ondulator. sau spre ex. daca e pasionata de carti, poti sa ii iei carti. Te iei si tu dupa ce ii place! Distractie placuta:X:X

| Pheonix explică (pentru Jiiasy24):

Multumesc, sunt fata happy