| Rory114 a întrebat:

Hey, TPU!
Sunt nouă pe aici și îmi doresc foarte mult părerea voastră legată de problema mea.
Învăț la un liceu de artă. sunt clasa a 11-a. și trăiesc un moment de cumpănă.
Nu am nici o idee la ce facultate vreau într-adevăr să dau. în viitorul foarte apropiat. Mă consider talentată (am câteva premii importante și am fost și la naționala de arte), dar nu prea am posibilitatea să lucrez acasă și la școală atelierele sunt mereu ocupate.
Părinții mei nu sunt deloc mulțumiți de mine. deși sunt un adolescent care se descurcă foarte bine la cultură generală, nu are vicii, nu a călcat niciodată într-un club, nu se aranjează excesiv etc.
Ei vor să dau la medicină și au început să pună foarte mare presiune de când le-am povestit nesiguranța mea legată de viitoarea carieră. Prieteni nu prea am. deși sunt o persoană foarte prietenoasă, deschisă, de treabă etc.
Încrederea în sine mi-a fost erodată după un șir lung de întâmplări nefericite (printre care şi 2 relații abuzive) întins pe 6 ani. Nu prea am cu cine vorbi despre situația aceasta...
Tot caut site-uri despre pasiuni, hobby-uri, cariere. dar nu mă ajută să îmi descopăr pasiunile. Nu știu ce fac cu viața mea. trăiesc într-un vid. singură. Parcă nimic nu stârnește un sentiment de bucurie, în mine.
Trebuie să recunosc că sunt oarecum invidioasă pe cei care știu ce le face plăcere, au idee despre drumul care-l au în viață. au prietenii și familia aproape... nu trăiesc în atâtea incertitudini.
Cum ați aflat ce vreți să deveniți? Cum v-ați descoperit pasiunile?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat