| JesssieAl a întrebat:

Sunt o fata de 13 ani si imi place de un baiat si cand cineva vorbeste de el imi vine sa zambesc si ca sa nu ma dau de gol spun chestii urate despre el(e idiot, fitos...)si cred ca cineva ia spus pentru ca intr-o zi mi-a zis:"da acum esti dulce, iar mai tarziu ma barfesti pe la spate!"Va rog dati-mi niste sfaturi pentru ca eu clar nu ma pricep la flirt! P.S.:eu cred ca ma place, dar cred ca ii e rusine sa recunoasca pentru ca el e genu care sta cu toate fetele populare, iar eu nu sunt populara

8 răspunsuri:
| totElodia a răspuns:

Este mult prea imatura. Ar trebui sa infrunti realitatea, nu stiu, e ciudat ceea ce faci tu.

| VGC a răspuns:

Off imi aduci aminte de mine la faza cu: spun chestii urate despre el.Nu te chinui sa il faci sa recunoasca ca te iubeste sunt milioane si milioane de baieti mai frumosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut JesssieAl!
Pai..in primul rand opreste-te sa mai spui toate lucrurile alea urate despre el si fii sincera! Nu te teme sa spui ceea ce simti, dar intati fi sigura ca il placi! Daca sta doar cu fetele populare inseamna ca e superficial, insa ai spus ca a vorbit cu tine deci care ar fi problema?
Nu fii timida, vorbeste cu el deschis si spune-i adevarul despre ceea ce crezi despre el! Nu uita sa il privesti in ochi ca sa nu creada ca il minti si sa zambesti(nu exagerat ca sa nu pari o obsedata).Ar ajuta si sa ai o privire inocenta puppy dog eyes!

Nu trebuie sa te mai temi ca te vei da de gol. Daca nu ai vreo problema cu parintii sau profesorii(adica nu vrei sa afle) ar trebui sa discuti asta cu el in cazul in care veti incepe o relatie!

Multa multa bafta! Sper ca te-am ajutat si te rog sa ne anunti si pe noi cum ai procedat si ce s-a intamplat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa il bati pana zice ca te iubeste laughing.

| Rawwwrrrr a răspuns:

Spune-i baiatului, ca spuneai ca e idiot, etc. doar pentru ca nu vroiai sa te dai singura de gol. happy Daca ai id`ul lui, puteti vorbi mai mult pe mass, sa gasiti chestii in comun.happy Sa il intrebi mai multe despre el, sa stiti cat mai multe lucruri unul despre celalalt. happy Asa ve`ti incepe sa va apropiati din ce in ce mai mult. happy Eu zic sa nu-l mai faci fitos si chestii din astea. happy Vorbeste cat mai mult cu el si iesiti cat mai des pe afara impreuna. happy O sa observe ca esti o fata simpatica si o sa`si faca curaj sa te inrebe daca vrei sa fi iubita lui. happy
Sper sa te ajute ce ti-am spus.:*
Funda?puppy dog eyes

| JesssieAl explică:

Plus ca... nu stiu nu vreau sa va imaginati ca sunt o fraiera pentru ca nu sunt populara, dar fetele din"grupul" lor de "super-tari" nu ma suparta pentru ca(sa nu credeti ca ma laud) dar toate spun pe la spate ce le place cum arat la fizic, adica ele sunt scunde si nu au sani deloc, si fara falsa modestie, dar sunt si foarte draguta!

| marus9666 a răspuns:

Zi ca vrei sa te... cu el si sigur te iubeste rolling on the floor))))))))))))))) luati-va o viata sociala! tongue du-te si intreaba-l : ma iubesti? daca raspunde ca nu ii dai un genunghi in ......ca sa fi sigura ca nu zice mai departe laughing

| 2pacLove a răspuns:

Populartitatea lui peste! Scumpo daca el nu zice nimic si tu nu zici nimic, nu se va intampla nimic.Si ai inceput sa te rusinezi cand vorbesti cu el presupun, intr-un grup esti privita aiurea ca si cum ai fi la un nivel jos ceva de genu " Uite-o si pe tipa asta iar vine si incepe sa se balbaie cand il vede pe..." Ial deoparte si spune-i bai baiete uite cum sta treabahappy Fi dura si tu putin