| Baiatultrist1 a întrebat:

Sunt prieten cu o fata de 7 luni și am început sa prind anumite sentimente fata de ea, astăzi a vrut sa vina pentru prima data la mine acasă și am adus-o, ne-am uitat la un film și în timp ce ne uitam la film m-am pus cu capul în poala ei și nu avea nici o treaba și chiar voia sa stau asa, dar ea uneori se mai bate în gluma cu anumiți prieteni și se joaca cu ei, oare ma place și ea pe mine sau ma vede doar ca pe un prieten, ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Continua sa vorbesti cu ea, fa cateva glume cu subinteles si... pana la urma, daca si ea accepta, lucrurile o sa mearga in directia in care vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că te vede momentan doar ca un simplu prieten și nimic altceva. Dacă te plăcea de adevărat, ți-ar fi dat de înțeles asta până acum și ai fi simțit-o și tu.
De glumit, glumește cu tine și ceilalți prieteni ai ei, deoarece se simte în largul ei cu ei și cu tine și își permite, dar nu înseamnă nepărat că e îndrăgostită de vreo unul dintre ei sau de tine.

| Adry05 a răspuns:

în gen ăsta de fete nu știu cât te poți încrede, dacă nu o văd efectiv cum se comportă cu ceilalți nu-mi pot da seama de ea

regis
| regis a răspuns:

Daca a venit la tine acasa ca sa va uitati la un film, crede-ma ca nu a venit pentru film.