| ReeaAndreea a întrebat:

:* tot e plictiseala pe aici. haideti sa punem aici niste bancuri sau altceva. sa ne mai distram si noi big grin cel mai tare raspuns are o fundita si bonus un pupic daca vreti laughing

Răspuns Câştigător
| Alecsandra200 a răspuns:

hey!
Un vanator pleaca la vanatoare de ursi. Ajunge in padure si vede ursul intr-un zmeuris, ocheste si trage. Dupa un zgomot asurzitor, ursul il bate pe umar, il pune capra si i-o trage. vVanatorul pleaca nervos acasa si isi cumpara cele mai performante arme, se intoarce in padure. La aceeasi ora, in acelasi zmeuris, apare ursul. Vanatorul tinteste din nou si trage. Dupa un zgomot asurzitor din nou ursul il bate pe umar si i-o trage. Si mai suparat, vanatorul pleaca acasa si se intoarce in padure cu un tanc. La acceasi ora, in acelasi zmeuris, apare ursul, vanatorul tinteste din nou si dupa un zgomot asurzitor ursul il bate din nou pe umar si ii spune: -Asa-i ca tu nu vii la vanatoare?

* Tarzan in timp ce facea sex cu jane,se tot invirtea in jurul buricului; jane:tarzan! gaura e mai jos! tarzan nimic. dupa un timp,iar:tarzan! gaura e mai jos! tarzan nimic; dupa inca un timp, iar:tarzan! gaura e mai jos! dar tarzan de-acolo:tarzan puternic! face alta gaura!

* Merge taranul la targ sa-si cumpere un cocos tanar. Isi alege unul si hai catre casa. Acasa isi da drumul in curte sa-si vada de treaba; cocosul cel nou nu sta pe ganduri si hai la gaini...
Cel batran vede ca zilele-i sunt numarate si se hotaraste totusi sa-si incerce norocul, asa ca intra-n vorba cu tinerelul:
- Mai nepoate, vad ca tu esti cel mai tare din parcare da' eu zic ca-mi poti acorda si mie o sansa. Hai sa ne-ntrecem la fuga in jurul curtii. Daca tu ma ajungi in cinci ture, pai atunci eu te las pe tine sef la gaini.
Zis si facut. Cel tanar o ia la goana dupa cel batran. Din casa sare gospodarul cu un cos, se arunca pe cel tanar, il ia si-i taie gatul...
- Mai fir-ar sa fie, zice taranul, pai asta-i deja al patrulea cocos homosexual pe care l-am luat.

Banc trimis de Razvan Bogdan
* Intra un om suparat intr-un bar si zice:baaaa eu ma cac in capul la toti in afara de ala din colt.A doua zi la fel, a treia zi la fel si a patra zi se ridica ala din colt si zice:da in kapul meu de ce nu te caci ma? omul:pai cu tine ma sterg la curlaughinglaughing

Bancuri trimise de Puchi aka Rebel Erreway
* Cicã era un bar de vampiri. Vine într-o searã un vampir urît rãu de tot cu niºte colþi imenºi ºi-i cere barmanului un pahar cu sînge de fatã de 17 ani. Este servit, bea, plãteºte ºi pleacã. Vine un altul ºi mai urît:
- Vreau ºi eu un pahar de sînge de fatã de 16 ani!
Este servit, bea, plãteºte ºi pleacã. Vine altul mult mai hidos decît ceilalþi ºi spune:
- Vreau ºi eu un pahar de apã fiartã!
Barmanul, consternat, îi spune:
- Ne pare rãu, domnule, dar acesta este un bar de vampiri, nu se serveºte decît sînge!
- Bãi flãcãu, dacã vrei sã nu iasã cu scandal, adu-mi imediat un pahar cu apã fiartã. Barmanul, puþin speriat, se duce ºi-i aduce ãstuia un pahar de apã fiartã, dar - curios din fire - îl întreabã:
- Domnule, nu vã supãraþi, dar ce aveþi de gînd sã faceþi cu apa asta?
- Vreau sã-mi fac un ceai, ai ceva împotrivã? ºi scoate din buzunar un tampon proaspãt folosit.

* Un tip stãtea la un bar cu palma la ureche, ca ºi cum ar fi vorbit la un telefon celular. Barmanul, nedumerit, vãzîndu-l cã tot vorbeºte, îl întreabã:
- Ce faci, bã, ai înnebunit?!
- Nu. Am implantate în palmã circuite electronice ºi pot vorbi ca la telefon. Dacã vrei poþi sã încerci ºi tu.
Barmanul încearcã si rãmîne uimit. La un moment dat, tipul pleacã la WC. Dupã mult timp, vãzînd cã nu se mai întoarce, barmanul se duce dupã el. Îl gãseºte cu pantalonii în vine ºi cu o bucatã de hartie igienicã atîrnîndu-i din cur. Îl întreabã:
- Ce faci, bã, aici?
- Lasã-mã, nu mã deranja c-aºtept un fax!

Banc trimis de SuTzY aka Clau_10_gol
* Sa inventat un robot care prinde hotzi.In America in 5 minute sau prins 100 de hotzi.In Japonia in 5 minute sau prins 200 de hotzi.La noi in 5 minute s-a furat robotu laughingbig grin!

Banc trimis de Tibi aka Tibiloiro
* Trei prienteni ies la o bere si intre alte treburi, vorbesc despre
cele mai bune pozitii in timpul actului sexual
-Unul dintre ei zice: Mie-mi place cel mai mult 69!
-Altul: nu se compara cu pozitia misionarului cu femeia legata de pat!
Ultimul zice:
-Nu e nimic mai provocator decat RODEO SALBATIC!
Ceilalti doi prieteni il privesc surprinsi "rodeo salbatic?!" Ce-o mai fi si asta? El explica:
Sa vedem... spuneti-i sotiei sa se aseze in patru labe... si incepeti prin spate, stil capra. O data ce lucrurile se incalzesc, lipiti-va pieptul de spatele ei si soptiti-i delicat la ureche:
"POZITIA ASTA O INNEBUNESTE PE SECRETARA MEA!"
Dupa aceea, incercati sa va mentineti deasupra mai mult de 8 secunde

Banc trimis de URSU IOAN ADRIAN aka Ionut Ursu27
* Un om se duce la biblioteca si cauta o carte buna, si il intreaba pe bibliotecar:
-Unde gasesc cartea Steaua si Dinamo campioana?
-La sectiunea S.F rand 5 al 2 reaft!
-Si cartea Rapid Campioana?
-La sectiunea marile adevaruri ale lumii randu 3 raftu al 2!
le-am gasit pe nettongue le citesc si ieuuutonguelaughing)!

2 răspunsuri:
| SoNevable a răspuns:

Profesoara la scoala, incercind sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gindesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula! tipa profa, noi nu vorbim asa aici! La care Bula zice: - Periura de dinti! dar imi place cum ganditi!
laughing)

-Care este diferenta dintre un politist si o tava de rahat?
-?
-Tava... (adica politistul e rahat)
laughing

fundita si pupicsmug laughing puppy dog eyes macar pupiculaughing

| ReeaAndreea explică:

Ion moare.
La inmormantare preotul o intreaba pe Maria
– Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru?
Ea explodeaza in lacrimi:
– Asa imi spunea si el mereu!