| antonio30 a întrebat:

Trec clasa a 5-a, clasa specială de germana, si as vrea niște sfaturi despre clasa a 5-a, cat e pauza, de la ce ora se vine căci habar nu am, cum e?
Vreau detaliat daca puteți.,

5 răspunsuri:
| Ceriik a răspuns:

Fara suparare, dar fiecare scoala are programul ei. nu avem de unde sa stim. daca intr-adevar nu cunosti pe nimeni ca sa aflii, te duci frumos la secretariat si intrebi despre ce vrei tu.
cat despre clasa a 5-a. e o nimica toata stai linistit

| ElleAhx a răspuns:

Fara suparare, dar fiecare scoala are programul ei. nu avem de unde sa stim. daca intr-adevar nu cunosti pe nimeni ca sa aflii, te duci frumos la secretariat si intrebi despre ce vrei tu.
cat despre clasa a 5-a. e o nimica toata stai linistit tongue

| ade291 a răspuns:

Din cate stiu eu, cele mai multe scoli au programul diferit. Cu siguranta o sa vi se spuna la inceputul anului scolar cum este cu pauzele, orelele si altele. Cat despre clasa a5a, nu ai de ce sa iti faci griji, o sa te obisnuiesti imediat.

| carinutza25dragutza a răspuns:

Hmmm. Depinde la ce scoala esti. Ca nu la toate scolile este la fel. De exemplu eu, (intru in a sasea), intru la scoala la ora opt si termin la doua, trei sau patru (la scoala privata)(sunt clasa speciala de mate). Pauzele dureaza 10 min alea mici si aia mare (unde mergi sa mananci) dureaza 30 de min).
Am prieteni la alte scoli. Programul e cam asa: intri pe la 11, 12 sau 13 pauzele dureaza 5-10 minute, iar aia mare 15 minute. Termini pe la 16, 17 sau 18. Depinde de scoala. La ce scoala mergi?