| spiniii a întrebat:

una dintre prietenele mele are o mica problema, tocmai s-a despartit de iubitul ei si plange incontinuu, nu e atenta la ore, profesorii ii fac observatii, a inceput sa se taie pe maini si chiar sa vrea din ce in ce mai mult sa se sinucida, nu stiu ce sfaturi sa-i mai dau, incerc s-o opresc dar dupa cum observ traieste in "lumea" ei.este o persoana slaba[de ex: daca cineva ii spune ceva nu da replica, ci se inchide in ea, astfel acumuland suferinta]dar si puternica, cu un curaj de nedefinit, adica eu una nu as putea sa rezist si daca mi-ar curge sange din naslaughing. in schimb ea.se taie cu lama.nu era asa, era o persoana normala, vesela si plina de viata. ce sfaturi sa-i mai dau?! este ca si sora mea, nu vreau sa o pierd doar pentru simplul fapt ca s-a despartit de un baiat[dobotic, scuzati expresia, dar chiar nu merita efortul]big grin

3 răspunsuri:
| Mitsuri10 a răspuns:

De ce are ea nevoie este sa vada ca are prietenii aproape de ea si ca nu avea nevoie de ala. Spune-i sa dovedeasca superioritate fata de el si sa ii arate ca nu sufera pentru el.Pe de alta parte ai grija de ea inveselind-o. Sper ca te-am ajutatwinking.

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Pai incearca sa ii explici ca a fost ce a fost, in lumea asta sunt o gramada de baieti si nu trebuie sa se opreasca la unul.

| dragonasuAk47 a răspuns:

Salut! fata asta deja este bolnava si dependenta de baiatu ala... nu ai ce sa-i faci... daca nu vorbesti cu mama ei sa i dea o bataie zdravana sa i vina mintea la cap nu ai ce sa-i faci chiar daca esti prietena ei cea mai buna ea il prefera pe el
Succes!