| LifeIsColour a întrebat:

urgent answerbig grin.Joi am fost sa dau bilingvul la engleza,in Zinca Golescu, Pitesti.La proba scrisa m-am cam pierdut,nu prea am facut mare lucru,oricum,au afisat baremul si mi-am calculat punctajul insa,la proba orala,mi-a picat un text super usor, despre agricultura si am raspuns la toate intrebarile.Cand mi-a venit randul sa raspund,le-am aratat celor doi profesori cat am scris,insa nu au spus nimic,pareau chiar incantati. Facand raspunsuri foarte mari,m-am gandit ca poate este bine, sa vada ca stiu sa formulez si ca am un vocabular cat de cat..dezvoltat.Insa,ma trecea de la o intrebare la alta,de exemplu,cand am raspuns la a doua intrebare, nici nu am putut sa termin de spus raspunsul ca el mi-a zis"gata".La sfarsit colegii m-au felicitat insa mie imi este teama ca ma oprea din cauza ca nu i-au placut raspunsurile mele.Mama imi spune ca a facut asta fiindca a vazut ca stiu si mai erau copii care trebuiau sa raspunda.Mentionez ca in timpul cititului...am avut si cateva greseli. Minore, insa au fost.Voi ce credeti? Am nevoie de o parere! Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Ma bucur ca ti-a folosit cat de cat raspunsul meu. Inca ceva - acesta e doar un test si nu inseamna neaparat ca daca il iei esti genial la engleza, dar nici ca daca nu il iei esti "varza". Totul tine de starea pe care ai avut-o in acea clipa, daca te simteai bine in pielea ta sau erai agitata sau emotionata... Nu trebuie sa te simti dezamagita, indiferent de rezultat. Din contra, ar trebui sa fii mandra de tine (care spre deosebire de persoana mea laughing) ai avut curajul de a te prezenta la bilingv. Si asta e ceva si te ajuta, mai inveti in acest mod, te dezvolti in domeniu. Eu cand dadeam admiterea, mai intai am vrut sa dau bilingv la franceza si nu m-am prezentat. Am clacat pur si simplu si am inghetat pentru ca. na, sunt mai emotiva de fel ^.^. Acum insa sunt la alt profil, total diferit si ma bucur enorm ca nu am fost acolo. Uneori lucrurile pot parea neplacute, insa rezultatul pe termen lung poate fi surprinzator... happy asta o zic din experienta. Sper sa fi luat si sunt convinsa ca vei lua si chiar cu un "scor" bun. Spune-ti in gand de un milion de ori "Totul va fi bine". Cred ca ar trebui sa inveti sa te autoevaluezi, eu nu cred ca esti constienta de adevarata ta valoare. Nu te mai subestima si gandeste pozitiv! asta ar fi sfatul meuwinking SUCCES.

4 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Daca la prima dintre probe nu ai fost perfect nu e mare lucru pentru ca pana la urma ambele conteaza intr-o oarecare masura. Poate ai avut emotii, mai e si stresul si limbile straine nu sunt chiar la indemana oricui, asa ca simte-te bine pentru ce ai facut. Important este ca ai incercat. Speranta moare ultima.
Legat de a doua etapa - sunt total de acord cu mama ta. Cel mai probabil profesorii au vazut ca stii si se grabeau sa ii poata asculta si pe ceilalti elevi.
Eu zic ca ar trebui sa te calmezi. Daca, prin absurd, nu iei bilingvul nu e capat de lume. Poti intra la un liceu, respectiv la un profil bun si fara bilingv. Ai o multime de variante... Oricum, dupa parerea mea avand in vedere prestatia de la a doua parte nu ai de ce sa te ingrijorezi. Lasa profesorii care corecteaza sa isi faca treaba, iar tu doar asteapta si incearca sa gandesti pozitiv.
Mult noroc. Sper ca am ajutat!

| LifeIsColour explică (pentru AnonimaOk):

Multumesc foarte mult pentru raspuns...m-ai mai linistithappy.Nu prea pot sa gandesc pozitiv, sunt cam pesimista de fel insa, nu am cum sa fiu linistita intocmai pentru ca mi-am dorit foarte mult sa iau bilingvul la engleza.Am o pasiune pentru aceasta limba straina si practic, daca nu l-as lua, m-as dezamagi pe mine insami.Toate persoanele din jurul meu imi spun ca sigur il voi lua, ma incurajeaza, numai eu am o gandire..proasta.Multumesc oricum pentru raspuns inca o data, astept rezultatele de Luni cu sufletul la gura.

| AnonimaOk a răspuns (pentru LifeIsColour):

Mersi de fundita big grin bafta multa

| AnonimaOk a răspuns (pentru LifeIsColour):

Ma bucur ca ti-a folosit cat de cat raspunsul meu. Inca ceva - acesta e doar un test si nu inseamna neaparat ca daca il iei esti genial la engleza, dar nici ca daca nu il iei esti "varza". Totul tine de starea pe care ai avut-o in acea clipa, daca te simteai bine in pielea ta sau erai agitata sau emotionata... Nu trebuie sa te simti dezamagita, indiferent de rezultat. Din contra, ar trebui sa fii mandra de tine (care spre deosebire de persoana mea laughing) ai avut curajul de a te prezenta la bilingv. Si asta e ceva si te ajuta, mai inveti in acest mod, te dezvolti in domeniu. Eu cand dadeam admiterea, mai intai am vrut sa dau bilingv la franceza si nu m-am prezentat. Am clacat pur si simplu si am inghetat pentru ca. na, sunt mai emotiva de fel ^.^. Acum insa sunt la alt profil, total diferit si ma bucur enorm ca nu am fost acolo. Uneori lucrurile pot parea neplacute, insa rezultatul pe termen lung poate fi surprinzator... happy asta o zic din experienta. Sper sa fi luat si sunt convinsa ca vei lua si chiar cu un "scor" bun. Spune-ti in gand de un milion de ori "Totul va fi bine". Cred ca ar trebui sa inveti sa te autoevaluezi, eu nu cred ca esti constienta de adevarata ta valoare. Nu te mai subestima si gandeste pozitiv! asta ar fi sfatul meuwinking SUCCES.

| RoxyStely a răspuns:

Cum a fost? big grin