Buna.Poti intra in gasca lor si poti sa te apropii de ea mai mult.Dar daca nu esti bine primit, vorbeste si tu cu un apropiat al fetei(de exemplu, prietena ei cea mai buna sau unul din fratii/surorile ei)si spune-i ca vrei sa discuti cu ea si intreaba-l(intreab-o) unde poti sa te intalnesti cu fata de care esti indragostit. Funda?
Pai...uita-te la avatarul ei(daca are poze cu ea) sau pe contul ei de fb(daca are). incearca asta ca sa te mai linistesti putineu asa fac. ma uit la ala pana imi trece si simt eu ca pot continua...). apoi daca tu crezi ca este ok si poti sa o faci spune-i ca tu ai inceput sa o placi si ca tu vrei sa va dati cateva intalniri. faza ca s-a mutat de la scoala ta nu este chiar atat de esentiala daca tu reusesti sa te intalnesti cu ea:) oricum, pana una alta(pana sa vezi ce faci in continuare) linisteste-te. cum? asculta muzica, de preferat rock.(eu ascult aceasta melodie de mai multe ori si ma face sa ma simt mai bine:http://www.youtube.com/watch?v=wE0-_2n1Vh8).
in rest trebuie tu sa-ti faci curaj sa o inviti la un suc ceva(asta in cazul in care nu a plecat si din oras sau chiar tara O.O). oricum incearca si gandeste mai pozitiv:) succes si sper sa fii ok
Multi mi-ati zis sa intru in gasca ei, asta am vrut si eu sa fac de multe ori, dar nu stiu cum... ajutati-ma cu un sfat!
Du-te in fosta ei clasa si cere numarul ei de telefon. Spune-le colegilor ei ca e ceva important si ca trebuie neaparat sa vorbesti cu ea.Solutii se gasesc, incearca-le. Bafta
De ce nu iei legatura cu ea? Cerei nr de telefon, sau puteti vb pe facebook..Stiu cum este pentru ca si eu am patit-o..Intra in grupul ei, afla mai multe despre ea, ce-i place, unde ii place sa mearga in timpul liber..chestii de genu..Invit-o la o inghetata sau la un suc.
Pai intra in gasca lor si poti sa incerci sa te apropii de ea cat mai multcerei numarul de telefon si tineti legatura amandoi si poate o intrebi daca vrea sa fie cu tine cinestie poate acceptamult succes
misauratcuviata întreabă: