Trebuie să înveți să te accepți așa cum ești. Dacă băiatul te place va trece peste acest mic impediment și nu-l va interesa. Dar dacă tu îi transmiți inconștient faptul că ești complexată în legătură cu asta e posibil să râdă de tine.
Nu este o normalitate ce se întâmplă cu copii, tinerii în ziua de azi. Azi am citit întrebarea dumneavoastră despre lungimea nasului, zilele trecute o altă copilă era nemulțumită că nu este perfectă jos.
Dar, la școală voi vă mai gândiți? Sau nu, după rezultatele de la examene!
Ar trebui să vă gândiți că peste 2 ani aveți bacalaureatul. Ar trebui să vă gândiți la faptul că poate veți fi în situația celor care au dat bacul anul acesta. Ar trebui să vă gândiți ce veți face din toamnă cu școala! Sunt alte lucruri mult mai importante decât o lungime de nas, dacă mă plac sau nu băieții!
Au existat artiști români și internaționali de top care nu erau frumoși, dar aveau un talent colosal!
Nu lungimea nasului, frumusețea îți va da de mâncare peste câțiva ani, ci munca și inteligența!
Oricine are defecte, nimeni nu e perfect.
Încearcă să te accepți așa cum ești.
Lasa prostiile si iesi cu el linistita, relaxata, nu e nimeni perfect/a. Si eu am nasul destul de mare, o ureche mai mare si una mai mica, in plus am si un dinte putin stramb in fata. Niciodata nimeni nu mi-a spus nimic, pentru ca nu mi-a pasat niciodata de problemele astea. Ori ma accepti asa cum sunt ori dispari din fata mea, eu asa gandesc. Daca am fii toti la fel, stii ce plictisitor ar fi? Bucura-te ca esti diferita, ca esti unica. Eu cateodata dupa dus ma uit in oglinda si imi spun singur "Ba da ce frumos mai sunt"
Trebuie sa te lauzi si tu insuti, dar nu in exces fiindca o sa pari arogant/a, fii mereu umila.
Cu toate astea, frumusetea nu este doar referita la aspectul fizic, ci tine si de capacitatea de a crede in interiorul tau "sunt frumoasa, sunt frumoasa, sunt frumoasa punct", tine si de caracter, personalitate, carisma.
Stai linistita!
Hei. Nu trebuie sa te intereseze de parerea altora. Incearca sa te iubesti si cu defecte. Daca tu nu te iubesti pe tine nici ceilalti n o s o faca. Toti avem defecte. Daca o sa faca misto sau o sa râda spune-le ca tu te simti bine in pielea ta si ca nu te intereseaza parerea lor.
Andrei67y5 întreabă: