| BloodyBlade a întrebat:

va rog sa ma ajutati (mai ales baietii) cu niste sfaturi.Imi place foarte mult de un baiat cu care am stat vreo 2 luni vara asta si s-a despartit de mine si a zis ca o sa-mi spuna dc a facut asta doar cand o sa plec in alt oras.Si asa a trecut mult timp iar eu ma prefaceam ca stau cu altcineva si el l-a intrebat pe X daca sunt gagica-sa si se uita foarte ciudat si e gelos si l-a pus pe prietenul lui care e la scoala cu mine sa ma urmareasca si nu stiu dc.va rog spuneti-mi daca ma mai place pentru ca chiar nu stiu daca dupa 1 an de zile de cand imi tot facea apropouri despre,, noi" sa-si schimbe asa repede sentimentele.(scuzati categoria dar e cea mai vizitata) pls help me!

Răspuns Câştigător
| any98 a răspuns:

Incearca sa afli de la prietenii lui sau de la prietenele lui daca mai simte ceva pentru tine roga un prieten de al lui sa te ajute...sau incearca sa ai o discutie intre patru ochi cu el... spune-i ce te supara asa va fi cel mai bine poate nu o sa fie usor dar o sa te descarci
sper ca te-am ajuta... funda?

1 răspuns:
| evilestevil a răspuns:

Buna, am 2 sfaturi pentru tine. Foloseste mai multe spatii, si inainte sa dai send, te rog citeste ce ai scris si vezi daca tu poti intelege, daca poti tu intelege, cu siguranta vom putea si noi. On topic, ai fost cu el 2 luni si te astepti in astea 2 luni sa se nasca un car de sentimente, iar dupa 1 an in care nu v-ati vorbit macar crezi ca el nu mai tine la tine? Dupa cum scrii ai pana in 15 ani. Life's long, do first things first and forget him.