| Raluca_1450 a întrebat:

va rog spuneti-mi de la ce varsta poti avea un prieten(iubit) dau funditalove strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| Ioana_6700 a răspuns:

Depinde ce fel de relatie vrei sa ai cu prietenul(iubit). Daca vrei sa fie ceva gen tinut de mana si vorbit ore inregi cam pe la 10 ani. Daca vrei ceva cu saruturi pe la 13-14ani.
Dar chestiile astea nu sunt regulate! Poti avea un iubit cand esti pregatita si cand iti doresti. Daca gasesti pe cineva care iti place nu te teme ca esti pre mica sau prea mare experimenteazabig grin Dar gandeste-te bine inainte si nu o face pentru ceilalti, doar pentru tinebig grin
Succes:*

10 răspunsuri:
| olinka_1152 a răspuns:

Salut,atunci cind cind simti nevoia,,, ca asta vine atunci cind ti se trezeste sentimentul de dragoste,,,

| mgtow a răspuns:

De la 18 ani, pentru ca atunci e varsta in care creierul e dezvoltat suficient si stie mai multe amanunte de la viata, daca esti puradel spui ca iubesti dar habar nu ai despre iubire. Multi cred ca sunt in stare dar nu ajung la nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| loryM_5129 a răspuns:

Eu cred ca poti avea prieten la varsta la care esti tu pregatita sau simpatizezi pe cineva si nu cred ca este fixata o anumita varsta:*

| ΛᄂΣX a răspuns:

Si de la 2 anilaughing))daca asa vreilaughinglaughing

| Bailey a răspuns:

Depinde. La cat vrei tu. Atunci cand iti gasesti pe cineva pe care il placi nu cred ca te mai gandesti la varsta ta laughing. Succeswinking fundita?:*

| Cory_1336 a răspuns:

De la 18 ani

| AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar a răspuns:

Nu este un criteriu anume. Poti avea un iubit de la cati ani vrei tu sa ai.Cand esti pregatita.Cand simti nevoia de a avea pe cineva langa tine.Dar ai grija sa aiba o varsta apropiata tie, pentru ca el fiind mai mare se poate gandi la fel si fel de porcarii(sa-i zic asa). Daca iti gasesti unul Bafta cu elkiss

| xXdestonXx a răspuns:

Poti de la 1-2 ani in sus cum sunt niste copii mici din bloc au 2 ani si se pupa deja pe gura rolling on the floor

| AlWaYsSmYlE a răspuns:

Cand simti ca esti sigura pe tine ca iti asumi responsabilitatea cand esti destul de pregatita sa cunosti sentimentul iubire si tot odata si sentimentul de suferinta si dezamagire. dupa parerea mea ar trebui inca sa ramanem o perioada la capitolul "sotron " "fata ascunselea" pentru ca crede-ma ca dka esti si micuta e pakat sa suferi asa devreme:X

Întrebări similare