| anonima222 a întrebat:

Va rorg, va rog, va rog, treceti cu un raspuns aici puppy dog eyes O sa raman datoare pe viata. >:" laughing
Deci acum fara gluma, am nevoie da ajutorul vostru. sunt boboaca, deci maine e prima mea zi de liceu. dati-mi niste sfaturi acolo, cum sa ma comport, ce sa vorbesc cu ceilalti bobocei thinking faza e ca eu sunt la mate info, si am vreo 23 de baieti in clasa si doar 5 fete. asta inseamna ca o sa ma imprietenesc mai greu? aa, si inca ceva, e adevarat ca vin toti ceilalti in clasele de a 9 si fac miso de boboci? >:"

P.s. M-am gandit sa ma imbrac cu o camasa in carouri roz pal, blugi deschisi la culoare aproape albi, si o vestuta de blugi peste camasa( sau geaca de blugi daca e frig) si platforme de culoarea camasii, nu exagerat de inalte + accesorii si o geanta ocru. e ok?

Dau funda fratilor >: :X

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,in primul rand nu trebuie sa fii agitata,este normal sa ai emotii,este primul tau an la liceu,colegi noi, scoala noua, profesori noi etc. Comporta-te cum ai facut-o si pana acum, cu vechii tai colegi, si vei vedea ca totul va fi bine.Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insati si sa nu iesi prea tare in evidenta pentru ca noile tale colege sa nu creada ca esti ingamfata etc.De obicei,este foarte greu sa te integrezi intr-un grup nou de prieteni si chiar daca tu nu faci nimic ce i-ar putea deranja, asta nu inseamna neaparat ca vei fi acceptata de la inceput. Daca nu te baga in seama, atat fetele cat si baietii, intra tu in vorba cu ei\ele.Te vei acomoda mai devreme sau mai tarziu, vei vedea.Cat despre vestimentatie, este ok, cu exceptia accesoriilor si platformelor.Eu zic ca ar merge mult mai bine niste balerini negrii sau de culoarea camasii[daca gasesti] iar cat despre accesorii, sa nu exagerezi gen 4 bratari la o mana si 4 la alta,foarte multe inele,cercei foarte mari etc. Poti avea o baratara, un inel si cercei[ mai micuti, ca-s mai dragutiwinking]. Daca nu ai timp pana maine sa iti cumperi o pereche de balerini, merg si platformele insa, eu zic ca saptamana asta sa incerci sa iti cumperi niste balerini sau tenisi.Bye!

| anonima222 explică (pentru LifeIsColour):

Hei, multumesc pentru raspuns :* si da, sunt de acord cu tine in pivinta accesoriilor. ce-i prea mult strica, deci o sa port o bratara, cercei, un inelus dragut daca gasesc si ATAT. happy cat despre platforme, le port pentru ca sunt mai mica de inaltime si vreau sa par mai inaltawinking dar voi lua in considerare si parerea ta :*

| LifeIsColour a răspuns (pentru anonima222):

:* Ma bucur ca ti-am dat un raspuns satisfacatorhappy.

5 răspunsuri:
| Maryuk해바라기 a răspuns:

E Ok imbracamintea.dar sa nu te mire daca majoritatea fetelor vor fi imbracate ca niste pitipoance
Baietii mi se par mai sociabili decat fetele...nu cred ca o sa fie greu sa te imprietenesti cu ei.totul e sa nu stai retrasa..trebuie sa te bagi in vorba.

| DaFreaka a răspuns:

Si eu am trecut prina acelasi lucru.E foarte bine daca cunosti vreo fata sau un baiat pe acolo pentru ca ei o sa te introduca in grup. Daca nu iti gasesteti pe cineva care pare mai sociabil si cunoaste mai multi din acea clasa si fa cunositnta cu el sau ea si faceti schimb de idei o sa va imprieteniti repede. Sper ca te-am ajutat happy

| ionutmrr a răspuns:

Fii tu insutiwinking