| ZenaidaMariia12 a întrebat:

Vad tot mai des fete de 18-19 ani care conduc masini de lux, BMW X5/6, Mercedes, Audi.Ce parere aveti despre una ca asta? Voi ce parere aveti cand vedeti ca o fata conduce asemenea masini? Si oameni care lucreaza de-o viata nu isi permit asemenea masina

5 răspunsuri:
| PrințesaDeAur a răspuns:

3 Variante:
1.Sunt super rasfatate de parinti.
2. Au gagic cu bani.
3.au strans bani toata viata ca sa isi cumpere masinile visurilor lor.

...sau 4. fac videochat.
Cele mai probabile variante sunt 1, 2, 4 asa ca nu am o parere prea buna fata de ele. Dar daca intr-adevar e varianta 3 si au strans banii prin munca..au admiratia mea desi in ziua de azi nu prea vezi asta

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni sau sa ne dam cu parerea! Felul prin care acele domnisoare au ajuns sa conduca masini de lux nu ne priveste pe noi. Daca tu vei avea, sa zicem, un iubit cu bani si te lasa sa ii conduci masina, vei refuza categoric? Sau daca pur si simplu parintii tai au bani si iti fac un astfel de cadou sau chiar tu singura ai o cariera frumoasa si iti poti indeplini dorintele pe propria raspundere... Asta e viata, uneori e nedreapta pentru ca, asa cum ai spus si tu alti oameni muncesc din greu. Insa fiecare om isi duce crucea. Pur si simplu, daca renuntam la a mai comenta vietile altora si ne vom focusa pe ceea ce facem noi, cu siguranta avem sanse mari sa perseveram! Prin munca si daruire se poate implini orice vis! happy

| Adry05 a răspuns:

Mă... le mai iei și după față, dacă vezi că-i tipologia ălora de fac videochat, îți cam dai seama de unde o are. Altfel, ce mai probabil familie bogată

| CodrutElian1990 a răspuns:

Inafara de cele ale caror parinti sunt bogati, poti sa le pui intrebarea: Spune fata cum ai ajuns, sa conduci masini de lux. Iar ea o sa-ti raspunda cu refrenul din Paloma blanca: Cucurucucuuuuu!

| Eugen80 a răspuns:

Snobism la maxim. Epatare multa si fara rost.
Ce le poti oferi tu ca baiat acelor fete? Asta e problema. Si daca vrei sa treci mai departe te gandesti ca nici tu nu ai nevoie de ele.
Daca as fi in locul parintilor lor in nici un caz nu le-as lua masini puternice si scumpe. Acei "copii" niciodata nu vor aprecia ce au, pentru ca nu au muncit nici o secunda pentru ce au si nici nu vor munci pentru ca nu stiu valoarea banului si cum se face.
Aceste lipsuri le vor afecta restul vietii tocmai pentru ca nimeni nu le va putea oferi ceva, daca ei nu au nevoie de nimic.