Ii spui clar că tu nu ai aceeasi orientare.
Dar se pare că, din moment ce intrebi aici, cam stai pe gânduri.
Da, păi este prietena mea cum să o refuz…
Nu o refuza. Poate iti schimbi si tu orientarea. Daca ai avut alta.
Sa te gandesti extrem de bine, daca vrei sa ajungi lesbi sau nu, decizie pe care trebuie sa o iei singura, daca si tu esti indragostita de acea fata si vrei sa ai sex cu ea.
Ne-ar ajuta teribil daca am sti macar cati ani ai, daca ai avut iubit baiat inainte samd.
Am avut iubit, ba chiar mai mulți și da sunt atrasă de fete da nu în sensul să mă sărut cu ele sau să fac sex doamne ferește
Cati ani spuneai ca ai?
19 Domnișoară?
Da-i pace in cazul asta, evit-o, mai ales daca stii ca ea este lesbi si tu nu esti.
Sa ii raspunzi daca esti sau nu interesata, adica daca ai aceeasi orientare ca ea, ceea ce e cam dificil de spus, stiind ca abia ajungeti sa pricepeti ce inseamna toata componenta sexuala in aceasta perioada, daramite sa va intelegi propria sexualitate in adolescenta. Daca raspunsul tau e nu, foarte bine, de subliniat ca tu o consideri doar prietena si atat, nimic amoros. Daca raspunsul e nu stiu, inseamna tot nu, asadar ai grija sa nu iti bati joc de ea, fiindca nu-i frumos.
Cati ani ai? Ai avut vreodată înclinație sau curiozitate sexuală, atracție fizică către același sex? Dacă da, da-i o șansă fetei, o astfel de relație îți da ocazia sa îți explorezi sexualitatea puțin si afli dacă ești lesbiană sau nu.
Dacă nu, ii spui simplu ca ești heterosexuala si iti plac băieții si vreți sa rămâneți prietene doar.
Dacă ești atrasă de o persoana de același sex și îți place de ea spune-i. Daca nu îți place de ea spune-i politicos că nu o placi. Și dacă nu îți plac fetele poți să îi spui la fel politicos că nu ești atrasă de persoanele de același sex.
Dar este prietena mea dacă ai spun pe urmă nu mai vorbește cu mine