Discuta sincer și deschis cu mama ta despre acest lucru,dar nu o acuza, ci spune-în cum te simți. Apoi,sora ta,reacționează asa, din cauza bolii. Încearcă și gandeste-te ca nu ea e cea care se comporta urât. Apoi, comparativ cu sora ta, ești sănătoasă și poți face tot ce vrei tu, de aceea bucura-te de lucrurile frumoase și apreciază ceea ce ai. Fii pozitiva și nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului.
Mai omule, boala o face asa. asa sunt oamenii bolnavi.ii trag pe ceilalti de un picior dupa ei. asteapta sa cresti, sa -ti faci familie si sa te duci cat vezi cu ochii cat mai departe. imi pare sincer rau pentru sora ta, e o boala f. grea. incearca sa-ti ti capul pe umeri, lasa alea cu luatul zilelor. esti tanara si sanatoasa si multumeste cerului ca esti asa. ai grija de tine!
Incearca sa te duci 1-2 luni si sa stai la o ruda, sa nu-ti vizitezi mama, Iar asa pariu ca mamei tale ii va fi dor de tine, Iar cand te vei intoarce nu cred ca se va mai purta asa cu ea
Crede.ma ca ma fac foarte utila in curte si invat foarte mult pentru a.mi mentine locul intre cei mai buni..nu e asa cum zici tu! eu nu am niciun gand de acest fel cu barbati, baieti etc, ca totusi constientizez si eu cat de rea e lumea..si nu, nu fug de acasa ca nu sunt o depravata. tata e plecat in alta tara si atunci cand vine ghici ce:atentia si toate lucrurile merg catre ea..eu primesc ``restul``.I.am inteles si eu boala ca totusi stau in casa cu doamna boala de 6 ani.Sa ma bata in fiecare zi ``din cauza`` bolii.Totusi sunt si eu om si psihicul meu e deja la pamant