| LumyBlumy a întrebat:

Vin si eu cu o mica-mare problema...Eu am o sora mai mare care este bolnava(scleroza multipla) si desi vreau sa o inteleg nu pot.MEREU da vina pe mine,imi zice ca sunt curva,imi zice ca eu nu o sa ajung niciodata la nivelul ei, ii mai baga si mamei in cap diferite chestii, iar mama o crede doar pe ea.Mama ma cearta din orice motiv, ca na.sunt aia mica si proasta..nici macar afara din curte nu am voie sa ies ca ``ma intalnesc cu gagicii``.nu mai suport.vineri am avut o tentativa sa ma omor, dar nu a mers...am luat pastilele nepotrivite.m.am saturat! vreau si eu o viata normala, fara probleme gen.am uitat sa precizez ca doar cand e sora mea acasa imi face asa.cand e plecata o zi doua se poarta foarte frumos cu mine.Multumesc!
crying

5 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Discuta sincer și deschis cu mama ta despre acest lucru,dar nu o acuza, ci spune-în cum te simți. Apoi,sora ta,reacționează asa, din cauza bolii. Încearcă și gandeste-te ca nu ea e cea care se comporta urât. Apoi, comparativ cu sora ta, ești sănătoasă și poți face tot ce vrei tu, de aceea bucura-te de lucrurile frumoase și apreciază ceea ce ai. Fii pozitiva și nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului.

| Ara997 a răspuns:

Mai omule, boala o face asa. asa sunt oamenii bolnavi.ii trag pe ceilalti de un picior dupa ei. asteapta sa cresti, sa -ti faci familie si sa te duci cat vezi cu ochii cat mai departe. imi pare sincer rau pentru sora ta, e o boala f. grea. incearca sa-ti ti capul pe umeri, lasa alea cu luatul zilelor. esti tanara si sanatoasa si multumeste cerului ca esti asa. ai grija de tine!

| GabiLeonte2 a răspuns:

Incearca sa te duci 1-2 luni si sa stai la o ruda, sa nu-ti vizitezi mama, Iar asa pariu ca mamei tale ii va fi dor de tine, Iar cand te vei intoarce nu cred ca se va mai purta asa cu ea

| LumyBlumy explică (pentru GabiLeonte2):

Nu m.ar lasa in veci

| LumyBlumy explică:

Crede.ma ca ma fac foarte utila in curte si invat foarte mult pentru a.mi mentine locul intre cei mai buni..nu e asa cum zici tu! eu nu am niciun gand de acest fel cu barbati, baieti etc, ca totusi constientizez si eu cat de rea e lumea..si nu, nu fug de acasa ca nu sunt o depravata. tata e plecat in alta tara si atunci cand vine ghici ce:atentia si toate lucrurile merg catre ea..eu primesc ``restul``.I.am inteles si eu boala ca totusi stau in casa cu doamna boala de 6 ani.Sa ma bata in fiecare zi ``din cauza`` bolii.Totusi sunt si eu om si psihicul meu e deja la pamant