| RedCookyee a întrebat:

Voi ce ati alege:medicina sau jurnalism?(mentionez ca sunt la profil stiintele naturii). Argumentati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Medicina all the way! Nu numai pentru ca esti la stiinte ale naturii unde faci biologie/anatomie de nu le poti duce, dar si presa din Romania e atat de prost platita si incompetenta incat parca e un atac asupra demnitatii.

3 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

Sincer alegi ce iti doresti tu mai mult. Daca simti ca esti pregatita pentru medicina te-as sfatui sa nu mai stai pe ganduri. Eu mi-am dorit mult sa merg la Jurnalism dar sincer nu mai este o facultate de viitor. Dar medicina te va ajuta foarte mult

| MarianJenaru a răspuns:

Medicina medicina medicina, esti la stiinte ale naturii unde se invata biologie chimie fizica matematica si mai putin romana si alte din astea, in plus medicina este o meserie grea dar mai frumoasa, daca stii bine biologie chimie fizica si matematica mergi la medicina, daca te indoiesti de cunostintele tale mergi la jurnalism sau la care iti place tie mai mult dar fa-o din placere

| Deeeiiid a răspuns:

Hmmm... Greu de ales. Parintii mei vroiau sa ma trimita la medicina. Insa, eu am ales profilul de stiinte socile pentru ca imi place romana si istoria (merg si la olimpiada ). Eu am de ales acum intre Drept si Jurnalism. Insa tu, daca esti la stiinte ale naturii si daca iti place biologia poti alege medicina. Insa, daca iti place romana sau stiu eu, pur si simplu iti place acest domeniu, e cam dificil (din cauza profilului ).
Anyway, sper ca nu m-am lungit.
Alege ceea ce-ti place tie, pentru ca vei lucra o viata intreaga in acel domeniu.