Pai ce crezi tu ca iti este util. Eventual un luciu de buze, o agenda sau ceva unde sa-ti notezi tu ceva, farduri, mancare, si ce iti mai trebuie...
Pe langa cele enumerate de malexandra1234 ai nevoie si de sufiecienta guma de mestecat...cam cat pentru toata clasa. Toti avem experienta asta, e minunata.
Carnetu, servetele, pix, abonament, bani, gunoaie uneori..si cam atat. Nu stiam ca fetele cara dupa ele machiajul la scoala:O.
Daca-ti trebuie poti pune si cateva caiete si un fel de penar. Nu uita si de o hartie igienica!
Pai pentru fiecare e altceva mai important, de exemplu daca nu te machiezi cum pot sa-ti cer sa ai in geanta creion, rimel sau mai stiu eu ce. Trebuie sa ai in geanta ce consideri important.
Bai,eu sunt baiat si in ghiozdan port: 2 pachete de tigari(fac naveta), 4 brichete, portofel cu bani, pana de chitara norocoasa, mancare si..pentru orice situatie, prezervative
Pai ce crezi tu ca este util eu de exemplu am carti, penar servetele nazale, servetele.umede un absorbant. Si cateva machiaje. :3.
TnCristinaa întreabă:
Andra2001CG întreabă: