| MaryaSiAtÂt a întrebat:

Voi ce faceti cand va plictisiti? Vreau idei.Garantat:funda:!

7 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Stau pe TPU, vorbesc pe mess, sun o amică, ies pe afară, măzgălesc cine ştie ce, ascult muzică, mă holbez la un film, fac curat prin cameră, citesc ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu cand ma plictisesc ma duc prin parc,in aer liber, ma relaxez, sau citesc:p...

| paulthegame a răspuns:

Uni unele se uita la xxx si se masturbeaza alti fac treaba iar uni ca mine se joaca la pc

| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

Raportez întrebările nedorite pe acest site!

| anonima13 a răspuns:

Pai caut un film onlinebig grin dupa starea pe care o am in acel moment, actiune, comedie, animate:d sau ma mai uit la un episod din TVD

| KeepCalmAndBeYou a răspuns:

Depinde ce am chef sa fac big grin uneori vb la tel sau stau pe fb sau TPU ascult muzica sau citesc glume (pentru amuzament pentru ca rasul e mereu ccel mai bun medicament) :

| GossipGirlD a răspuns:

Sa ma uit la un film, sau un serial. nu da gres niciodata! Daca iti place poti sa citesti o carte. Iesi pe afara. Stai pe mess. Navigezi pe Facebook, Wikipedia sau TPU. Mie mai imi place sa caut poze pe Weheartit. Iti poti pierde o gramada de vree prin muntii de poze absolut superbe. Azi trebuie sa`mi pierd vremea cu temele. sad Dar tu poti sa iti faci o zii perfecta. De obicei cand ma plictisesc, imi urmez propiile sfaturi si a cea mai buna zii din saptamana. Gandeste-te ce ai rapunde tu la intrebarea asta, si asta ai sa faci. Imagineaza`ti o zi perfecta. Stai pe net, faci o baie fierbiente, pierzi timpul aranjandu`ti parul si seara vezi un film la tv cu popcorn si suc. :* Baftaaa. Fundita?batting eyelashes

Întrebări similare