| Bubbchac a întrebat:

Voi ce parere aveti despre Lady Gaga? Este o profesionista, care cu siguranta stie ce face, sau doar o cantareata prea cunoscuta, o. O nebuna o. O? Va astept parerile. Dau voturii la toata lumea. kiss

6 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Buna.mie personal nu imi plac foarte mult melodiile ei, si mi se pare...un pic sarita de pe fix happy
unele costumatii sunt prea ciudate.

| CompleteAndUtter a răspuns:

Imi place muzica ei, dar nu toate hit-urile. E adevarat ca are un look mai excentric, dar nu as cataloga-o drept nebuna, deoarece face toate acestea pentru popularitate, precum a declart intr-un interviu. Nu pot spune ca imi place stilul ei, dar este original.

| Bubbchac explică:

Nu dau funda la nimeni. happy Pnetru ca stiu ca toti veniti cu rapsunsuri bune. kiss Dau doar voturii. big grin

| MilyHarunto a răspuns:

Mie imi place ca a indraznit sa ne arate cine e ea,adica nu se sfieste sa poarte nu stiu ce chestii abstracte,plus de asta are si o voce misto, si are si ideile ei proprii, e originala!

| diamar a răspuns:

Mie imi place muzica ei.are o voce placuta,melodii bune, iar stilul ei nonconformist o face sa fie ceea ce este
Funda, please?

| MestecGumă_7409 a răspuns:

E o cantareata nebuna care sufera de bagare in zeama nu e cine stie ce sa o vezi nemachiata nearanjata sa vezi in ce hal e e un model bun pentru aia de pe strada pentru tziganilaughing
funda?big grin