| LissaLy a întrebat:

Voi ce spuneti? Mesajele acelea care se tot trimit pe facebook, sunt adevarate, gen:,, buna sunt TERESA FIGAGLO azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest sms la alte 20 de persoane o sa dorm cu tine mereu si daca nu crezi du-te pe google si scrie TERESA FIDAGLO, o fata nu a bagat in seama acest mesaj si dupa 20 de zile i-a murit mama.ITI CONVINE SA TRIMITI ACEST MESAJ. EU NU SUNT TERESA FIGAGLO...DAR LAM PRIMIT PE FACEBOOK...SI EU NU VR sa risc l-am prm si eu" Nu stiu. Dau funda!winking

Răspuns Câştigător
| ElenaDanielaE a răspuns:

Hmmm. waiting Aud din ce in ce mai mult despre aceasta "Teresa Figaglo ", a devenit foarte populara...
Heiii`. trezirea! happy Este doar o persoana care a murit, nimic mai mult... Eu nu am trimis aceste mesaje si sunt bine si mama la fel!
Nu mai baga in seama orice lucru de genul acesta... Pe mess primesc multe massuri din astea ( Exemplu : "sunt o fata fara urechi care va aparea diseara la fereastra ta daca nu trimiti acest mesaj")
Sunt niste aiureli, poti intra si pe Facebook... Pentru ca aceasta "stafie " laughingNumita Teresa Figaglo are chiar si pagina de Facebook si te poti convinge cata lumea nu crede in aiurelile asteaoh go on...
In spatele acestor mesaje stau persoane care vor sa se amuze!

Sper ca te-am ajutat! happy

5 răspunsuri:
| Zizzou a răspuns:

Daca tu crezi ca o femeie moarta care repet "E MOARTA" iti face o vizita si beti amandoi un ceai cu paiul nu am nimic impotrica. FALS!

| i86e2 a răspuns:

Și așa dorm singur, mi-ar prinde bine o fantomă, vă scap pe toți de problemă. Dă-mi mie mesajul, că nu-l voi trimite. happy Cred că voi bântui eu fantoma, nu ea pe mine.

Pe bune, voi credeți prostiile astea?

| Zizzou a răspuns (pentru i86e2):

Si eu seara sunt singur nu m-ar deranja un duh bolnav sa stea de vorba cu mine

| LissaLy explică:

Multumesc, ma rog si nu credeti ca eram ceva de genu' speriata de moarte, era doaro curiozitate, ptc o prietena mai veche este foarte superstitioasa si imi tot spune:,, Hii! Trimite-l baaa, si daca ii chiar adevarat?!"...in fine, mersi oricum!

| LOVEaSMILE a răspuns:

Cu siguranta NU! In primul rand mortii nu invie.Gandeste-te daca ar putea mortii sa faca astfel de lucruri de ce ar mai fi facut Dumnezeu viata si moartea? Odata ce ai murit nu mai ai legatura cu lumea aceasta.Deci stai linistita e ok! Funda?