Am avut noroc sa am profesori de treaba, nu mi-e frica de nici unul. Profa de engleza ce e mai rea asa, dar am avut noroc ca invatasem in ziua in care m-a ascultat si acum ma are la inima si acum glumim, dar cu ceilalti e mai rea. da' pana la anul' ma uita Oricum, in generala, mi-era f frica de profu' de fizica :-s era f glumet, asa, dar cand se facea serios, tremuram din toate incheieturile. Adica mai mult de 4 nu luai daca aveai "noroc" sa te asculte si mai facea si misto de tine. De ora scapam rugandu-ma la icoana de pe perete, toata ora oricum cand mi-e frica de prof nu inteleg nimic si stau cuminte in banca mea si ma gandesc la altceva. Sincer nu prea ma ajuta asta cu biserica, am incercat oi fi prea pacatoasa :*
Oricum am ajuns la concluzia ca nu ai dc sa-ti fie frica de profesori, daca esti cuminte treci oricum chiar daca nu stii nimic Mai rau de o nota nu are ce sa-ti faca decat daca nu esti rau, sa ajungi prin consilii si d-astea. Da nu-i cazu' :* Succes la scoala>
Am cateva antipatii dar nu este ceva foarte serios.La inceputul clasei a 5a imi era foarte frica de profu de mate dar a vazut ca am potential chiar daca sunt mai lenesa si acum se comporta mai frumos cu mine,glumeste,imi vorbeste frumos,chiar daca mai tipa la mine, dar mi-a devenit simpatic. Apoi imi e foarte antipatica profesoara de sport pentru ca ne face prosti si incapabili.I-am zis si directoarei de comportamentul ei dar nu s-a schimbat deloc, chiar a prins un fel de ura pe noi.Si mai am o problema minora cu profa de germana care ne este si diriginta.Este foarte aspra dar chiar stie sa-si predea materia si ma are la suflet pentru ca germana imi place foarte mult si chiar ma considera buna la materia ei asa ca nu e o problema foarte mare.Si cat despre talismane si chestii de-asta am un mic medalion pe care l-am primit cand am facut 10 ani de la nasa mea iar la fiecare teza si lucrare sau cand stiu ca trebuie sa fiu ascultata il port si chiar cred ca imi aduce noroc.Iar de multe ori cand sunt emotionata incerc sa mai fac o gluma, sa mai barfesc un pic, asa ca sa uit de frica si mai mereu merge.
AnotherOne02 întreabă:
alin180 întreabă: