anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU... Vrea si eu un sfat de la voicrying.

Prietenul meu este de la oras si eu de la tara.De la un timp incepem sa ne c-am certam, nu sunt certuri mari dar uneori ma deranjeaza si pe mine certurile astea.De exemplu azi am fost la oras cu mama mea la coafor(ma rog asta nu conteaza), si m-am dus sa platesc o taxa de parcare pentru masina si in timpul ala eram sigura... L-am vazut cu bicicleta pe sosea, nu stiu daca m-a vazut atunci. Dar cand sa ma duc la maikmea trece pe langa mine imi face un semn cu capu si atat, credeam ca se opreste sa ma salute eu stiu, dar macar putea sa ma intrebe ce fac.De exemplu chiar ne certasem acum cateva zile ca nu avem cum sa ne vedem ca eu nu vreau sa vina el in sat la mine sa nu ne vada cineva si bla bla bla, chiar el spunea ca ii este dor de mine si el nici macar nu m-a intrebat ce fac.
Mai ales cand am plecat de langa el atunci numai puteam de nervi tremuram. Voi ce ziceti ce sfat imi dati? Eu cred ca ar fi mai bine sa ma despart de elstraight face

FUnda si Votsad:*

2 răspunsuri:
| d1onn5o a răspuns:

Nu lasa niste certuri stupide sa distruga ceva care, prin lipsa lui, sa te faca sa realizezi ca-ti pare rau.Deci depaseste momentele grele, si apreciaza ce ai.Asta daca intr-adevar ce e intre tine si el e ceva adevarat.

| madalinaioana2008 a răspuns:

Pai sa ii hotarasti. tine la tine sau nu.te superi d asta.arata-i ca nu esti moarta dupa el.ca atunci face ce vrea cu tine.ai grija:*