| Narcysa a întrebat:

Vreau cat mai multe raspunsuri si stiu ca ma veti ajuta. O sa merg la coafor si vreau sa imi schimb coafura.Acum sunt tunsa in scarisi am parul brunet si cam pana la umar sau un pic mai lung.Deci ce tunsori imi recomandati pentru a nu-mi taiaq foarte mult din par? mersi

Răspuns Câştigător
| Mangoo a răspuns:

Buna! Nu cred ca cineva iti va ghici tunsoarea potrivita. Iti pot da site-uri, poze, etc, dar doar tu o sa alegi.Conteaza personalitatea ta, forma fetei, stilul, fizionomia, etc... Gandeste-te intr-o zi, doar la asta: stai in fata oglinzii si incearca sa vezi cum ti-ar sta bine.
Sper sa fi multumita de noua freza!

1 răspuns:
| CookieYumm a răspuns:

Pai cauta pe google tunsori. Iti voi spune cum as fi vrut sa am tund eu personal dar in final u vei alege coafura. As fi vrut sa ma tund in stil bob dar mai lung pana la umar. Cealalta tunsoare era gen Rihanna :-? cum sa iti explic. http://www.urbanblog.ro/audio/rihanna-te-amo-audio.html
Asa. Numai ca in fata sa imi taie numai din varfuri iar din spate un pic pai mult. Daca intelegi ce vreau sa zic :D Ori cum vei alege sa te tunzi conteaza numai sa iti placa tie. Funda? :o3